DA PRIČAM ISTINU ILI DA SE PRAVIM LUDA, KAO ON?! Raskinuli Dragana Spasojević i Stefan Šebez

Tokom dana u domaćimm medijima pojavila se vest o raskidu bivših učesnika "Zadruge" Dragane Spasojević i Stefana Šebeza. Šebez se najpre oglasio, ali nije želeo želeo da detaljiše o razlozima raskida, već je kratko potvrdio da više nisu zajedno.

- Tačno je da više nismo zajedno, jednostavno nije išlo i tako je najbolje. Želim joj sve najlepše i to je to. Svako nastavlja dalje svojim putem... - poručio je bivši zadrugar.

- Bilo je dosta nesuglasica u odnosu, što je i dovelo do raskida... Ne bih više ništa komentarisao - misteriozan je ostao Stefan, a sada se oglasila i Dragana, koja se inače povukla i sa društvenih mreža.

- Nisam nestala, kod mojih sam. Prija mi mir - započela je Dragana, a potom iskreno progovorila o svemu:

- Šta da kažem, istinu ili da se pravim luda kao on? Sve vreme pokušavam da shvatim čoveka koji me laže više od 8 meseci, ali uzalud jer ne postoji ni razlog ni opravdanje za to što je on meni uradio Gomila laži, manipulacije... Naivna sam ispala po običaju. Osećam se prazno, razočarano, iznevereno, a nisam to zaslužila od njega. Uvek sam ga stavljala ispred sebe! Očigledno su svi ljudi oko mene bili u pravu da smo dva različita sveta. Iskreno, očekivala sam bar jedno "izvini", ali ni to nisam dobila. Nadam se da je sad srećan u tom svom "svetu" - rekla je Dragana koja, kako je objasnila, još uvek nije spremna da u javnost iznese precizne razloge koji su doveli do kraha njihove emotivne veze.

Izvor: Pink.rs
Foto: stefansebez/Instagram

Pogledajte još