KENAN NE MOŽE DA SE POREDI SA MOJIM NEMANJOM: Rialda Karahasanović progovorila o novoj ljubavnoj vezi

Pevačica i bivša učesnica "Zadruge" Rialda Karahasanović ponovo je ispunjena i na emotivnom planu! Iako je dugo bila sama posle raskida sa Kenanom Tahirovićem, pevačica je sada konačno obelodanila da je ponovo srećna i zaljubljena.

Njen novi izabranik jeste javnosti nepoznati Nemanja, kojeg je Rijalda pokazala svojim fanovima na društvenoj mreži Instagram. Nekadašnja zadrugarka Rialda istakla je da je njen novi dečko, zapravo stari - godinu i po dana posle raskida obnovili su romansu.

- Upoznali smo se davno, to je moja stara ljubav! Bili smo u prekidu, šta znam... Godinu, godinu i po nismo bili zajedno. Te stvari su se sada vratile na svoje, obnovili smo kontakt, to već traje od početka decembra, pre Nove godine ušli smo u vezu - objasnila je Rialda, istakavši da ne želi da otkriva previše detalja o samom Nemanji, koji je tri godine stariji od nje, budući da želi da poštuje njegovo pravo na privatnost.

Na pitanje koliko joj se ova veza razlikuje od prethodnih, pevačica kaže:

- Nikada nisam imala to iskustvo - prekineš sa nekim, prođe vreme, pa se vratiš na staro. Ova veza nije kao svaka prethodna, sam taj osećaj, ceo odnos kakav je bio pre, a pogotovo sad, potpuno je drugačiji od svega na šta sam ja navikla - prezadovoljna je Rialda, čija je veza sa starim-novim dečkom naišla na "zeleno svetlo" kod njene majke Sabrine.

- Mama je, što se kaže, i u prvom mandatu naše veze bila oduševljena. Ostao joj je taj momenat da joj je uvek bilo žao što nismo više zajedno, onda kada smo raskinuli. Podržavaju nas moji, njegovi, kao da smo svi rođeni zajedno! Kad je nešto sto posto to to, kada se podudarite, logično je da se sve ostale stvari sklope.

Na pitanje u čemu se najviše razlikuju Nemanja, novi dečko, i Kenan Tahirović, sa kojim je na buran način okončala emotivnu vezu, Rialda je rekla:

- To mi je tema koja nije ni u produženoj moždini. Niti bih da ih poredim, niti su uporedivi! Ja se osećam bolje, upotpunjeno, stabilno, to je najvažnije.

Izvor: Pink.rs
Foto: queenrialda/Instagram

Pogledajte još