fbpx

Srpski top model: Ispala Kristina

Photoshooting sa transvestitom na samom početku je odmah ubacio u filmsku priču, jer su morale da glume muškarce. Iako se od Milice, zbog njene specigfične energije i stila koji privatno gaji, očekivalo da bude najbolja na tom snimanju sve pohvale Miše Obradovića pobrala je Bojana, a i Ana je nastavila da niže odlične fotografije u svoj „book“.

Nakon analize berlinskih fotografija žirijska trojka najviše zamerki imala je za Kristinu.
- Protivno očekivanjima da ćeš odgovarati zadatku, zbog svog novog imidža, desilo se iznenađenje i ti si podbacila. Bila si ženstvena kao nikada dosad, a to se nije tražilo – objasnio je Miša svoje razočaranje.

Iskusnom oku Nenada Radujevića nije promakao Tinin glavni problem.
- I dalje primećujem tvoj problem, višak kilograma, koji se na ovim poslednjim fotografijama vidi – rekao je.
Nakon toga je bilo za očekivati da Ivana Stanković neće pokloniti fotografiju Tini, što znači da je upravo ona eliminisana iz daljeg takmičenja. Snažna i saouverena Kristina Marković je veoma emitivno podnela ovu odluku, a ni ostalim devojkama nije bilo ništa lakše. Suze su tekle nezaustavljivo...

- Očekivala sam da ću ispasti, jer mi je te nedelje pala energija, izolacija mi više nije prijala i to se odrazilo na mene. Posle odluke žirija bilo mi je veoma teško jer su ostale devojke bile tužne, sve su plakale, pa su i mene još više rasplakale. Ali, i pored eliminacije ispunila sam očekivanja, mnoga vrata su mi se otvorila, tako da sam veoma zadovoljna svojim učešćem u Srpskom top modelu – rekla nam je Kristina nakon izlaska iz šoua.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.