ČLANOVI PORODICE OBAVESTILI JAVNOST: Brus Vilis prestaje da se bavi glumom zbog bolesti

Holivudski glumac Brus Vilis saopštio je da se povlači iz svoje karijere i rastužio brojne fanove širom sveta.

Naime, u zvaničnom saopštenju porodice otkriveno je da mu je dijagnostikovana afazija - jezički poremećaj koji utiče na njegovu sposobnost da komunicira.

- Za njegovu najveću podršku... Naš dragi Brus je imao neke zdravstvene probleme i nedavno mu je dijagnostikovana afazija, što utiče na njegove kognitivne sposobnosti. Kao rezultat ovoga i uz mnogo obzira, Brus se udaljava od karijere koja mu je toliko značila. Ovo je zaista teško vreme za našu porodicu i veoma smo zahvalni na vašoj ljubavi, saosećanju i podršci. Prolazimo kroz ovo kao snažna porodična jedinica i želeli smo da u ovo uključimo i njegove fanove jer znamo koliko vam on znači, kao i vi njemu - napisala je Rumer Vilis, jedna od tri ćerke koju je Vilis dobio iz braka sa koleginicom Demi Mur i potpisala ostale članove porodice.

Podsetimo, glumac Brus Villis ima tri ćerke, Rumer, Skaut i Talulu iz braka sa glumicom Demi Mur, sa kojom je bio u braku od 1987. do 2000. godine i dve ćerke Mabel i Evelin zajedno sa glumicom i manekenkom Emom Heming.

Autor: Nadlanu.com/N.P.
Foto: 60 minutes Australia-Printscreen/Youtube

Pogledajte još