VIOLANTE, TVOJ DEKA JE SUPERHEROJ: Virdžinija Mihajlović uputila emotivnu poruku podrške ocu Siniši tokom borbe sa opakom bolešću (FOTO)

U julu 2019. godine, porodica bivšeg reprezentativca Srbije Siniše Mihajlovića suočila se sa jednom od najtežih činjenica na svetu - saznanjem da njihov voljeni suprug, otac i sin boluje od akutne leukemije.

Proslavljeni fudbaler suočio se sa opakom bolešću u 51. godini života, ali je uz podršku i ljubav svojih najvoljenijih, supruge Arijane i šestoro dece uspeo da iz teške borbe izađe kao pobednik, u aprilu sledeće godine.

Trener fudbalskog kluba "Bolonja" tada se podvrgao brojnim hemioterapijama i transplantaciji koštane srži. Nakon toga, Siniša se vratio svom privatnom i poslovnom životu. Međutim, pre mesec dana saznao je da ponovo ima leukemiju i morao je da bude hospitalizovan radi daljeg lečenja.

Od tada, njegova porodica se redovno oglašava na svojim profilima na društvenoj mreži Instagram i upućuje mu bezbroj emotivnih poruka podrške.

Njegova ćerka Virdžinija posebno je raznežila oca, ali i sve svoje pratioce današnjom objavom.

- Violante, znam da ćeš se kad porasteš hvaliti da imaš deku superheroja kojeg mnogo voliš - napisala je Virdžinija pokraj fotografije svog oca i ćerke Violante koja je pre tri dana napunila pet meseci.

Nešto kasnije, njena majka Arijana, uputila je Siniši emotivnu poruku uz zajedničku fotografiju koja je nastala pre dosta godina i napisala:

- Jednog dana strah je pokucao na vrata. Hrabrost mu je otvorila i nije pronašla nikog.

Nema sumnje da će Mihajlović uz pomoć i ljubav svojih bližnjih lakše prolaziti kroz ovaj težak životni period.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: ariannamihajlovic/Instagram

Pogledajte još