Kako su se srpski top modeli proveli u Berlinu?

Kako su se devojke snašle možete videti na fotografijama. Zanimljivo je da su se neke devojke prvi put u životu srele s tranvestitom, a neke su iskazale i svoje stavove preme ovoj vrsti seksualnog opredeljenja. Da li su im njhovi stavovi smetali prilikom fotografisanja prosudite sami?

(old_image)

Neda nije mogla da sakrije da joj je sve pomalo šokantno, a Katarina je bila iznenađenje.

Modeli su imali i prvi kasting u inostranstvu za časopis Bulevar. Berlinski fotograf tražio je od devojaka da se slikaju sa glavicom luka, koji je mamio suze. Najboljima su se pokazale Bojana i Katarina, koje su dobile po glavicu luka i priliku da poziraju za časopis "Bulevar".

Srpski modeli na berlinskom radiju

Kako se služe engleskim jezikom devojke su pokazale u radio emisiji, gde ih je ugostio popularni voditelj Vinsent Kiš. Kristina je objasnila slušaocima da ne bi volela da bude policajac, ali da bi mogla da bude političar, na primer, ministar. Ana Minkić je otpevala svoju pesmu sa drugaricama, Milica je istakla da kod muškarca prvo zapazi oči. Nedi je negleski jezik izgleda iskazao najviše muka - prvo je rekla da ne bi prihvatila da radi erotsku fotografiju, a potom sebe demantovala, pogrešno shvativši pitanje, rekavši da bi se slikala kada bi joj bilo plaćeno.

I još jedna revija pred žirijem u haljinama nemačke avangardne kreatorke bila je završnica pred poslednju reč žirija koji je ovog puta mnogi bi rekli bio nemilosrdan. Nedi je savetovano da mora da uči engleski jezik, ali i da mora da ima otvoreniji pogled na svet ili da svoj konzervativni stav javno ne pokazuje. Ana je zamoljena da obuzda temperament. Žiri je još jednom izrazio nezadovoljstvo Kristinom linijom.

(old_image)

Mnogi bi rekli ljudi iz sveta mode baš vole anoreksične devojke. Kristina je, ipak, na zadovoljstvo mnogih, ostala dosledna svojoj savršenoj figuri i naglasila da "nema nameru da rigoroznim dijetama uništi svoje zdravlje".
To i još neke primedbe bile su dovoljne da Kristina napusti šou. Nadamo se da će Kristina imati u budućnosti dosta posla i na neki način ostati promoterka zdravog izgleda.

(old_image)

Pogledajte još