Sensejšn u belom u subotu u Areni

BEOGRAD, 19. maja 2011. (Beta) - Didžej žurka "Sensejšn" (Sensation) biće održana prvi put u Srbiji u subotu uveče u Beogradskoj areni pod nazivom "Oušn of vajt" (Ocean of White - Okean belog), što znači da svi posetioci moraju biti obučeni u belo.

"Ukoliko niste obučeni u belo, ulazak vam se neće dozvoliti čak i pored validne karte. Novac neće biti vraćen. Majice mogu imati sitnije printove u drugoj boji, a isto tako i nakit i obuća mogu biti u bilo kojoj boji. Farmerke (plavi teksas) nisu dozvoljene", saopštila je danas Arena.

Posetioci su upozoreni i da "ulazak nije dozvoljen mladjima od 18 godina, na ulazima će se proverati lične karte i neophodno je da (ih) svi ponesu".

Na beogradskom "Sensejšnu" nastupiće didžejevi Sander Van Dorn (Doorn), Sebastijan Ingroso (Sebastian I n g r o s s o), Fed le Grand (Fedde), Em Si Dži (MC Gee), Mister Vajt (Mr White) i Čaki (C h u c k i e).

Iz Arene je najavljeno da će 21. maja ulaz u dvoranu biti otvoren od 20.00, da žurka počinje od 22.00 i trajaće do 6.00 ujutro. Kako se navodi, za beogradski "Sensejšn" stiže 14 šlepera sa opremom, scenom i dekoracijom, koja uključuje 200 pokretnih glava, 400 sijalica od 300 vati, 16 meduza visokih šest metara ukrašenih svetlima i zvučnim efektima i 108 zvučnih kabina.

Za beogradski "Sensejšn" odredjena je najjeftinija ulaznica od 7.000 dinara, dok je VIP deluks ulaznica 14.000 dinara, a VIP Gold deluks 180,50 evra.

Pogledajte još