Ana Sakić: Ne provocira telom već očima

- "Plejboj" je jedini časopis u kome sam se slikala, reč je o prestižnom magazinu u kome su se pojavile mnoge važne žene sveta i to mi je bio jedan od glavnih motiva. Drugi je bio da pokažem da spoj tela i duše jedino ima smisla. Zato ja najmanje provociram telom, to činim očima, one su moje oružje, a to sam želela u tom časopisu i da pokažem - rekla je Ana Sakić za "Press".

(old_image)

Igrid mi je obeležila karijeru

Ulogu u hit seriji Radoša Bajića "Selo gori, a baba se češlja" Ana Sakić ističe kao najznačajniju u karijeri.

- Projekat "Selo gori..." mi je definitivno obeležio karijeru. Radoš je umeo da primeti ono za šta sam se borila od završetka akademije, a to su glumački talenat i karakter jedne ličnosti kao glumice. Bio je to veliki posao koji je iziskivao mnogo odricanja, ali sam napokon dobila priliku da pokažem ono što jesam. Posle četiri godine rada na "Selu gori..." mnogo sam naučila i sada sam na mestu koje zaslužujem!

Ana je domaćoj publici najpoznatija po dve potpuno različite uloge - smerne Ingrid u seriji "Selo gori, a baba se češlja"i zlostavljane Jecine majke u kontroverznom "Srpskom filmu".

Ana tvrdi da je strani producenti porede s Šeron Ston i kaže da je odavno prevazišla zlurade komentare ljubomornih koleginica.

- Ne borim se više protiv onih koji minimiziraju moje uloge i komentarišu obnažene scene. Pobogu, pa ja sam glumica! Sve što sam radila bilo je sa verom, svaka moja obnažena scena bila je s razlogom. Drago mi je što su me neke velike producentske kuće van Srbije poredile sa Šeron Stoun i mislim da sam na tu temu dovoljno rekla.

Ana zbog svega planira da se okuša i u Italji. Trenutno pregovora sa producentskom kućom "Delaurentis".

(old_image)
Pogledajte još