BORBA I DALJE TRAJE, NIŠTA TU NIJE BOLJE: Marko Bulat progovorio o zdravstvenom stanju supruge

Marko Bulat govorio je o svojoj dugodišnjoj karijeri koju je gradio bez skandala, a dotakao se i lošeg zdravstevnog stanja i borbe koju mesecima vodi njegova supruga Marija. 

Kako godinama slovi pevača kog vole sve generacije, nekako mu je posebno drago što se jači pol pronalazi u njegovim hitovima.

- I kad sam gradio karijeru, to sam činio na muškoj publici, a ne kao na primer Saša Kovačević kom je ženska publika najbrojnija. I na nastupima mi je draže da dobijem apaluz od muškaraca, jer ja njih ne mogu da šarmiram. Nekako mislim da su muškarci iskreniji kada je reč o odnosu prema muzici - iskren je Marko koji od početka karijere pridaje velikom značaju fizičku aktivnost i izgled. Ali kad se osvrne na današnju generaciju pevača, smatra da pojedini preteruju u bildovanju.

- Nabildovano telo ne peva pesmu. Ja i kad sam trenirao morao sam da pazim da se ne perforsiram, da me ne pomešaju sa obezbeđenjem - šali se pevač.

Vera i nada nisu ga napustile ni u najtežim trenucima i to mu upravo daje snagu da istraje u borbi koju zbog anemije i problema sa kičmom vodi njegova supruga.

- Mnogo je entuzijazma, ali borba je i dalje, ništa tu nije bolje zdravstveno. Možemo samo energetski da je pomerimo, jer i energija mnogo znači. Kad je neko bolestan najvažnija je ta pozitivna energija, ona takođe leči - istakao je Marko za "Grand Online".

Izvor: Blic.rs
Foto: bulat.marko/Instagram

Pogledajte još