STAVILA TAČKU NA BRAK: Razvela se glumica Sonja Kolačarić

Tiho, bez burnih reakcija i teških brakorazvodnih parnica dogodio se razvod Sonje KolačarićAtraktivna glumica i njen emotivni partner, direktor dizajn studija Andrej Ivančević stavili su tačku na svoj brak, daleko od medijske pompe, uz dogovor da će nastaviti vrlo odgovorno i s puno ljubavi da odgajaju dvojicu sinova.

- Trudim se da kod sinova iskorenim eventualno grubu narav koju bi mogli da imaju, s obzirom na njihovo balkansko poreklo. U isto vreme, nikako ne bih volela da budu premekani i zavisni od mamine suknje doveka. Dakle, radimo i na nežnosti i na čvrstini, a najviše na rasuđivanju kad ih primeniti - rekla je nedavno za Story glumica, koja se za oca svoje dece udala u septembru 2008. godine sa idejom da kraj njega dočeka starost. Bračne zavete ona i njen sada već bivši izabranik razmenili su u manastiru Fenek, da bi slavlje sa prijateljima i porodicom nastavili u jednom prestoničkom restoranu. Uprkos velikoj ljubavi, i pokušajima da brak spasu, pre izvesnog vremena shvatili su da im više ne ide, te da je najbolje rešenje po oboje i za decu da se raziđu, što su i uradili.

Razvod Sonje Kolačarić vratio je pred kamere dramsku umetnicu, koja se posle porođaja, a tokom braka sa Ivančevićem, povukla potpuno iz glume. Danas je možemo gledati u nekoliko vrlo atraktivnih projekata, u seriji "Močvara", filmovima "Ključ" i "Nečista krv".

Izvor: Story.rs
Foto: sonjakolacaric/Instagram

Pogledajte još