IDI U PI*KU MATERINU, NEĆEŠ ME VIŠE JE*ATI: Dalila Dragojević nasrnula na Filipa Cara nakon svađe sa Mensurom Ajdarpašićem (VIDEO)

Danas su na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugari birali najkoristoljubivije takmičare. Filip Car i Dalila Dragojević izneli su svoje mišljenje i ušli u žestoku raspravu sa Mensurom Ajdarpašićem.

- Mislim da ja nisam koristoljubiva osoba, niko sem Sanje me nije naveo. Prošle godine sam naveo Frana zbog druženja sa Đedovićem. Smatram da si dobar, ali si koristoljubiv u prijateljstvima i ljubavi. Druga osoba je, nisam siguran da li je to Martina, te sve priča sa Ša, pas, Tara... Neću da je navedem jer ne znam da li je koristoljublje. Druga osoba će biti Mateja, ne samo situacija sa Matejom. Smatram da si možda najkvalitetniji momak u kući, ali mislim da ti se sviđa totalno drugačiji tip od Anđele. I navešću osobu za koju smatram da je najkoristoljubivija što se tiče podrške, ljubavi, svega, a to je Mensur - rekao je Car.

- Ja ću navesti Mensura na prvom mestu. Smatram da sada, ne sada, nego i pre, da je počeo da koristi Milicu u odbrani protiv Mine, da joj se ne bi približio. Milicu ljubi više nego pre, oprašta više nego što je opraštao, samo da ne bi oskrnavio prethodnih sedam meseci - rekla je Dalila.

- Ti si prešla preko pljuvanja - dobacio joj je Mensur.

- Tvoje kragne, modrice, tolerisanje šamara neću komentarisati. Hodaš sa ogrebotinama, ja ne. Koristiš Milicu kao oružje u odbrani protiv Mine. Veza ti je bila nebitna, učešće nebitno, dok se nije pojavila Mina. A i sada je sve nebitno, bitno je samo šta se dešava sa podrškom, ti si tu nebitan - govorila je Dragojevićka.

- A i tu priču može da ugasi sad, ali neće - skočio je Car.

- Ja da sam hteo da vi sedite po ćoškovima, sedeli bi, ali nisam. Ja sam izabrao da ja sedim, a vi lajete. Znaš ko ti je bio idol, seti se. Ja sam izabrao da ne napravim sr*nja koja ste vi pravili, da budem gospodin čovek - uzvratio je Ajdarpašić.

- Upravo si sad priznao da si sve radio planski, a naša sr*nja su se dešavala iskreno. Uvek skačeš kad imam izlaganje, ja na tvoja ne. Pusti me, ne mora da znači da je istina, to je moje mišljenje. Ti si juče meni dao dezinformacije, informacije, pa se ja nisam upalila - rekla je Dalila.

- Postoje nelogičnosti u Dalilinom izlaganju, ja znam šta ona radi - rekao je Mensur.

- Ja se nadam da ćeš mi ti nelogičnosti objasniti u sredu na radiju. Ali vidim da si ti sada najnesmejaniji ikad - govorio je Car.

- Mensur mesecima ostaje u vezi koja mu ne odgovara, zarad nečeg drugog. Momak je proračunat, a ovde se živi život, ne igra se rijaliti - istakla je Dalila.

- Ja smatram da su njegova sr*nja veća od mojih, jer se ja ne predstavljam takvim kakav se on predstavlja - rekao je Car.

- Meni nije prvi put da me nazivaju nasilnikom, agresivcem. To što pričate, nema poentu - rekao je Mensur.

- U međuvremenu je došlo do haosa sa Nenadom Aleksićem Ša, koji je hteo da se ova svađa ubrza, kako bi odmorio, a Dalila i Car su ga napali što ih prekida.

- Kriza srednjih godina - rekla je Dalila Ša.

- Kriza kadra - uzvratio je Ša.

- Rekla sam to za Mensura. I neću dozvoliti da utiče na mene, kao što je sinoć - rekla je Dalila.

- Ti lažeš sebe, znaš da ti je neko potvrdio i rekao za poglede i to je došlo do mene. Ali laži sebe - dodao je Mensur.

- Hajmo dalje, ne svađaj se sa Mensurom, Ša, Ma. Gotovo, ja sam rekao dalje, ide se dalje - dobacio je Car, a Dalila se ućutala.

Nakon što je Car rekao Dalili da prekine svađu sa Ajdarpašićem i navede još dva najkoristoljubivija takmičara, ona je napustila Belu kuću i otišla do ekonomskog dvorišta, gde je došlo do haosa između njih dvoje.

- Skloni se, skloni se, skloni se! Ti si životinja, koja se iživljava na meni, ne dozvoljavaš mi da pričam! - urlala je Dalila.

- Napravićeš mi incident sa nekim od njih zbog svog jezika. Poštedi me, po hiljaditi put ti kažem! Što se tiče Mensura, to, to i to. Ti opet... - rekao je Car.

- Pusti me više, pusti me više. Svaki put isto radiš - nastavila je Dragojevićka i krenula da udara Cara.

- Idi u pi*ku materinu, ko te j*be, e nećeš me više je*ati - odbrusio je on i otišao.

Nakon karambola u ekonomskom dvorištu, Filip se vratio kod Dalile, ali je ona i dalje bila na ivici živaca.

- Molim te, stani kad ti kažem. Ne želim konflikte. Kažem ti dosta sa Ša. Sa ovim ulaziš u raspravu - rekao je Car.

- Ne mogu da te slušam! Praviš vešticu od mene - urlala je Dalila.

- Ti se zalaufaš i ne staješ - zamerio joj je Filip.

- Evo, ja sam najgora, samo se skloni od mene - nastavila je Dragojevićka.

- Ne kažem da si najgora, ali si pogrešila - rekao je Filip.

- Ostavi me na miru. Ti si g*vno, ne želiš da budeš sa mnom, ti si folirant, to si ti! Drugi put me ostavljaš kao sinoć - rekla je Dalila.

- Ali ja sam se vratio nazad, kao i sinoć - dodao je on.

- Jao, dobrice, za koga se ja zalažem? Evo, žrtva si, ja želim najgore da izvučem iz tebe - rekla je Dragojevićka.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još