LJUBAV U "SURVIVORU": Bojan Perić u Dominikanskoj Republici uživa sa novom devojkom (FOTO)

Poznati glumac Bojan Perić nedavno je postao voditelj rijaliti šou programa "Survivor" koji se od sredine marta emituje na "Novoj S". Popularni Stošić iz "Vojne akademije" pre mesec dana otputovao je u Dominikansku Republiku, gde će zajedno sa učesnicima provesti tri uzbudljiva meseca.

Boki, koji već duže vremena javnosti nije predstavio novu devojku, nedavno je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavio fotografiju kojom je zaintrigirao pratioce i medije.

Naime, zgodni glumac podelio je romantičan momenat koji je uslikao, nastao na egzotičnoj destinaciji na kojoj boravi. Na fotografiji se može videti da Boki u svom naručju drži zgodnu devojku koja ima upečatljivu tetovažu na butini.

Zahvaljujući tetovaži na kojoj piše "Divergent" mediji su došli do zaključka da je reč o Ivani Ignjatović, poznatoj instruktorki fitnesa, nekadašnjoj devojci golmana "Crvene zvezde" Zorana Popovića.

Čini se da novi ljubavni par još uvek ne želi javno da prizna da je u vezi, ali svojim objavama na društvenim mrežama Ivana i Bojan svakodnevno pokazuju da uživaju u novoj romansi.

Foto: bokiperic/Instagram

Autor: Nadlanu.com
Foto: bokiperic/Instagram

Pogledajte još