Švarceneger privremeno odustaje od glumačkih obaveza

LOS ANDJELES, 20. maja 2011. (Beta) - Glumac Arnold Švarceneger koji je ove sedmice javno priznao da ima vanbračno dete s jednom ženom koja je radila u njegovom domaćinstvu, odlučio je da odgodi glumačke obaveze i posveti se svom privatnom životu.

U saopštenju njegovog advokata Patrika Nepa navodi se da se glumac "trenutno bavi privatnim stvarima" i da "ne želi da ga obavezuju termini snimanja". "To uključuje 'Cry M a c h o', franšizu 'Terminator' i druge projekte koje je razmatrao", piše u saopštenju koje prenose svetske agencije.

Bivši guverner Kalifornije i zvezda filmskog serijala "Terminator", u utorak je javno priznao da je pre više od deset godina postao otac vanbračnog deteta i da ga je supruga Marija Šrajver zbog toga napustila posle 25 godina zajedničkog života. Švarceneger i Marija Šrajver objavili su prošle sedmice da su se rastali. Ona se iz njihovog doma iselila ranije ove godine, kada joj je suprug priznao da ima dete s drugom ženom. Drugi mandat Švarcenegera na mestu guvernera završio se u januaru.

Pogledajte još