UDAJEM SE OVE GODINE: Indira Aradinović Indi progovorila o emotivnom partneru i planovima za budućnost

Pevačica Indira Aradinović bila je jedan od gostiju u današnjem izdanju emisije "Premijera - Vikend Specijal". Tom prilikom Indi je otkrila gledaocima Televizije "Pink" da će se ove godine udati.

- Naravno da stajem na ludi kamen, samo da mi vi to ne pokvarite. Udajem se ove godine - rekla je Indi i otkrila nepoznate detalje o svom dečku:

- Naš je čovek, koji ne živi ovde. Živi u Danskoj, u gradu koji je u blizini Kopenhagena. Nije oženjen više, bio je. Ne mogu više da kažem ko je koga ostavio. Ja sam za to da kada si u vezi, to ima poruku, ima težinu.

Folkerka ističe da nema ništa protiv elitne prostitucije, teme koja ovih dana drma javnu scenu i medije.

- Meni je elitna prostitucija skroz okej, mislim, okej posao. Žene rade svoj posao, šta je tu strašno. Ne poznajem te osobe sa javne scene, a i da poznajem, ne bih rekla - rekla je Indi i dodala:

- Ne kažem da ih ja razumem i podržavam, ali smatram da čim ona to radi, znači da može sa tim da živi. Hvala Bogu, muškaraca ima dosta. Nažalost, taj posao postaje jako atraktivan jer muškarci ne znaju šta hoće.

Indira je najavila i svoju novu pesmu, koja izlazi uskoro.

- Muzika je jedina koja me dovodi i donosi u robiju. Moram da najavim pesmu "Mafijaš". Meni oni nisu došli glave, samo ja njima - rekla je Indi u pomenutoj emisiji na TV "Pink".

Izvor: Republika.rs
Foto: indy_ara_indira/Instagram

Pogledajte još