ON JE DOBAR ČOVEK, NIKOG NIJE UBIO: Kaja Ostojić progovorila o umešanosti kuma Dušana Banjca u aferu "elitna prostitucija"

U policijskoj akciji nedavno su u cilju suzbijanja elitne prostitucije uhapšeni kum Katarine Ostojić Kaje, Dušan Banjac i njen fitnes trener Nikola Anđelić. Pevačica se danas uključila video pozivom u emisiju "Premijera - Vikend specijal" kako bi prokomentarisala ova dešavanja, budući da se njeno ime pominjalo uz imena uhapšenih.

- Nimalo mi nije prijatno da čitam ovakve vesti danima i da se stavlja moja slika pored takvih tekstova. Moram da kažem da je moj kum čovek sa najviše prijatelja. U životu nisam videla takvu osobu koja ima toliko prijatelja i da je toliko dobra činio i gde treba i gde ne treba - rekla je Kaja.

Kajin bivši suprug Nikola Dragojlović je ovu priču prokomentarisao vrlo loše, rekao je da je Kaja njemu iza leđa krstila dete i da joj to nikad neće oprostiti. Dodao je i da nije iznenađen što je kum njegove bivše supruge uhapšen i smatra da će klupko tek da se odmota.

Ostojićeva se o ovome oglasila na Instagramu, a sada je dodatno prokomentarisala reči svog bivšeg partnera:

- Ne bih da vređam nikoga, ali zna se kako se nazivaju ljudi koji, što se kaže, "mrtvog psa niko ne šutira", a i moje ime se sad provlači kako ne treba. Takve ljude ne bih komentarisala i davala im medijski prostor više. Ja sam to rekla i uvila u mašnicu, objavila na storiju svom. Taj neslavni deo svog života, kada nisam slušala svoje roditelje.

Dušan Banjac bio je Kajin menadžer dugi niz godina, ali kako ističe, više nisu u poslovnoj saradnji, već u prijateljskom i kumovskom odnosu.

- Pre svega, ja se pevanjem na terenu ne bavim dugi niz godina, od kad živim u inostranstvu. Prosto sam počela da se bavim drugim poslom, o kom sam htela da pričam sa osmehom na licu. Javila sam se da pričam o ova dva čoveka koji su dobri. Ja sa njim više ne sarađujem, jer više ne pevam tako da mi i nije potreban menadžer. Mi smo međusobno krstili jedno drugom decu. Ja sam ponosna na to, jer je moju ćerku krstio čovek koji je uvek tu za nas, moji roditelji njega vole i poznaju. Moji roditelji su intelektualci, time se nisam hvalila nikad - rekla je Kaja.

- Kajo, Nikolu poznaješ, bio je tvoj trener - pitala ju je voditeljka.

- Za Nikolu isto imam da kažem sve najbolje. Što kaže njegov deda, on je "Difovac", intelektualac, sa njim sam dostigla formu koju sam htela. On zaista nema nikakvu mrlju, nema poroke, ni kafu ne pije. Moram da se osvrnem na nebulozu da su on (Dušan Banjac) i Nikola u vezi, to je potpuno van pameti. Dule je prvi počeo da trenira, pa je meni rekao da je Nikola super i onda sam počela i ja da treniram kod njega - rekla je pevačica.

Kajin bivši suprug nije imalo lepe reči za majku svog deteta, a pevačica kaže da ona već dugo nije sa njim u kontaktu.

- Mi nismo u kontaktu duži niz godina. I on baca akcenat na to što sam krstila dete bez njega, tad već punoletno dete. Ja sam dugo čekala da se završe ti njegovi zatvorski dani, ali to se odužilo. Ja na kraju krajeva nisam ni odlučivala, već ona sama, jer je dete punoletno - otkrila je Kaja.

- Uvek ću biti tu za njega, jer je on uvek bio tu uz mene. Mogu da stanem uvek uz njega i imam potrebu da se obratim javnosti da kažem, da čovek koji se već danima satanizuje nije nikoga ubio, nije nikoga pokrao, a sve ovo ostalo je na tužilaštvu da otkrije - rekla je Katarina Ostojić.

Izvor: Pink.rs
Foto: kaya_ostojic/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.