NIKAD IZAZOVNIJA: Stanija Dobrojević pokazala bujne obline u minijaturnom kupaćem kostimu (VIDEO)

Otkako se pre mnogo godina pojavila na domaćoj sceni, Stanija Dobrojević ne prestaje da intrigira javnost svojim zanimanjem, obrazovanjem i seksepilnim izgledom.

Najpoznatija srpska starleta krajem februara ove godine otputovala je u Ameriku zbog brojnih poslovnih i privatnih obaveza i od tada učesnica brojnih rijaliti šou programa, ne prestaje da svakodnevno sa svojim pratiocima deli provokativne fotografije i video-snimke na svom profilu na društvenoj mreži Instagram.

Dobrojevićeva ni danas nije napravila izuzetak, te je fanove obradovala veoma izazovnim snimkom koji je otkrio kako ona provodi nedeljno prepodne u svojoj omiljenoj državi. Stanija je u klipu pokazala skoro svaki delić zgodnog tela. Poznata Rumljanka snimala se u bazenu i na sebi je imala samo minijaturni kupaći kostim zelene boje.

Na oduševljenje mnogih, crnokosa tridesetsedmogodišnjakinja usnimila je svoje bujne obline, a nakon njene objave usledili su brojni komentari pratilaca koji su joj uputili niz komplimenata na račun savršenog fizičkog izgleda.

- Divna nedelja - kratko je napisala pobednica "Farme 6" pored izazovnog video-snimka.

Autor: Nadlanu.com
Foto: stanijadobrojevic/Instagram

Pogledajte još