DA SAM JA U "ZADRUZI", ON JE NE BI NI POGLEDAO, UTEŠNA MU JE NAGRADA: Maja Marinković žestoko prozvala Dalilu Dragojević i Filipa Cara

Iako više nije deo "Zadruge 5", Maju Marinković pojedini takmičari ne vade iz usta. Tako je i dalje tema u odnosu Dalile Dragojević i Filipa Cara, zbog čega često nastane karambol kad je on pomene ili se priseti njihovog odnosa. Maja je za portal Pink.rs prokomentarisala poslednje sukobe Dalile i Cara, koji su između ostalog, nastali i zbog nje.

- Prokomentarisaću isključivo jer sam pitana. Već sam navikla da im budem glavna tema svakodnevno. Ona je svesna da sam ja tamo, da on nju ne bi ni pogledao. Ona mu dođe kao utešna nagrada. Svesna je toga da sam mu i dalje u glavi i to nju najviše boli, iako su oni iz moje odavno izašli. Mora da shvati, iako se trudi da oponaša mene u određenim situacijama, ne ide joj. Jako je smešna, ipak mora da shvati da sam ja jedna i da uzalud pokušava. Toliko o toj temi - rekla je Marinkovićeva.

Ona je prokomentarisala i izjavu Marka Janjuševića Janjuša da je Maja najzgodnija takmičarka koja se ikada pojavila u "Zadruzi".

- A to što je Janjuš rekao da sam najzgodnija, to je činjenica, konačno da i on kaže istinu - zaključila je Maja.

Izvor: Pink.rs
Foto: majaamarinkovic/Instagram

Pogledajte još