MALI ŠEF: Katarina Vučetić upriličila glamuroznu proslavu 1. rođendana sina Vukmana (VIDEO)

Nekadašnja manekenka Katarina Vučetić javnosti je postala poznata 2010. godine učešćem u rijaliti šou-programu "Survivor". Od tada, zgodna brineta nije bila previše medijski eksponirana, već je privatni život čuvala samo za sebe i svoje bližnje.

Međutim, Katarina je pre nešto više od godinu dana podelila lepe vesti sa medijima, da je u blagoslovenom stanju. Prvog aprila 2021. ostvarila se u najvažnijoj životnoj ulozi svake žene - ulozi majke. Lepa dama postala je majka dečaka za kog su ona i njen emotivni partner Predrag Ilić izabrali ime Vukman.

Modna dizajnerka koja će za nekoliko dana napuniti 39 godina, danas je upriličila proslavu prvog rođendana svog naslednika. Na profilu na društvenoj mreži Instagram sa svojim pratiocima podelila je fotografije i video-snimke koji su im otkrili delić atmosfere koja je vladala na slavlju.

Ceo restoran bio je dekorisan u motivima Vukmanovog omiljenog lika "The Boss Baby" (Mali šef) iz istoimenog crtanog filma. Plavi, beli i crni baloni posebno su oduševili veselog slavljenika koji je za ovu priliku bio svečano odeven u sivo odelo.

Foto: grofica_di_milutovac/Instagram
Foto: grofica_di_milutovac/Instagram

Autor: Nadlanu.com
Foto: grofica_di_milutovac/Instagram

Pogledajte još