PUT DO NAJINTENZIVNIJEG ORGAZMA: "Lagani seks" pruža neverovatan užitak

Lagani seks u trendu je već neko vreme, a iako možda na prvu loptu zvuči dosadno, oni koji su ga isprobali prosto ga obožavaju.

Kod ovog načina vođenja ljubavi, ističu seks stručnjaci, parovi nauče neke nove stvari. Kao na primer, da orgazam nije uvek prioritet i da snažno uzbuđenje takođe pruža neverovatne užitke. Ovaj seks je nežan i bazira se na emocijama. Tako da nije baš prikladan ako partnera ne poznajete najbolje.

Kao prvo, potrebno je dosta vremena. Lagani seks može da traje do tri sata. Ako je jedno od vas pod stresom, pre vrelih aktivnosti trebalo bi da se opustite dubokim disanjem ili umirujućim čajem. I krenite.

Mekana penetracija

Lezite zajedno goli u krevet, budite blizu, nemojte se dodirivati, opustite tela i nemojte se previše uzbuđivati. Zatim krenite s dodirima. On sme da stavi ruku vama "tamo dole", vi njemu, nežno, bez stimulacije.

Otkrivajte partnerovo telo iznova i iznova i pritom izbegavajte dobro poznate pokrete. Krenite s nežnim poljupcima, jer suština ovog seksa je predigra. Gledajte se u oči, recite šta osećate...

I tada se spojite nežno i bez previše kretanja. To se može, kažu stručnjaci, i s blagom erekcijom. Ovo se zove mekana penetracija.

Najbolji položaji su položaj kašike (s boka) ili makaze (lezite na bok, okrenuti jedno prema drugom; jednu nogu stavite njemu među noge, a drugu preko njegovog boka).

U dugim vezama se seks često svede na onaj brzinski, pa onda i zaboravimo kako izgleda pravi seks prožet nežnošću i emocijama.

Bez naglih pokreta

Vreme je da polako pojačavate uzbuđenje. Kod muškaraca, u ovoj fazi često dolazi do problema jer im se orgazam približava. Važno je da ga naučite da odloži. Prestanite s penetracijom i krenite da istražujete erogene zone i prepustite se dodirima. Penetracija kod laganog i sporog seksa znači povezati se. Kod običnog seksa, ona predstavlja glavni deo seksualne igre.

Nema naglih i brzih pokreta. Ne zaboravite, ne vrti se sve oko orgazma. Međutim, to ne znači da ga nema ili da ga ne sme biti.

Stručnjaci su čak uvereni da je on kod laganog seksa intenzivniji nego ikada. Slično je kao kod tantričkog seksa, dugotrajno odlaganje orgazma vodi ka sasvim novom intenzitetu vrhunca. Vredi isprobati!

Izvor: Prva.rs/Živim.hr
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još