PEVAČICA PRESREĆNA: Trudna Dušica Grabović čeka blizance

Pevačica Dušica Grabović, bivša učesnica rijaliti programa "Farma" i "Parovi", u drugom je stanju i nosi blizance, piše "Rijaliti plus".

Izvor blizak temperamentnoj brineti otkrio je detalje iz njenog privatnog života, te kako provodi trudničke dane, kao i kada će reći sudbonosno "da" svom emotivnom partneru.

- Dušica se nedavno vratila iz Amerike gde živi njen dečko, s kojim je u vezi izvesno vreme i s kojim je mesecima pokušavala da zatrudni. Iako ju je prvobitni neuspeh obeshrabrivao, nedavno saznanje da je trudna, i to da nosi blizance, oduševilo ju je i učinilo najsrećnijom ženom na svetu - ispričao je izvor blizak Grabovićevoj, i dodao:

- Kada je na ultrazvuku ugledala dve tačkice, nije mogla da dođe sebi od sreće, ali je to nije toliko začudilo budući da u široj porodici ima više blizanaca. Svi su se obradovali kada su čuli radosne vesti, koje je za sada podelila samo sa najužim članovima svoje familije i najbližim prijateljima.

Bivša učesnica rijalitija i buduća mamu potvrdila je ovu informaciju.

- Kako vi znate da sam ja trudna? - rekla je Dušica i nastavila:

- Ja stvarno sada ne bih pričala na tu temu, još je rano. Istina je da smo na tome radili i da smo to želeli, ali ne bih produbljivala tu priču - kaže ona.

- Oboje bismo voleli da dobijemo blizance, ali o tome ćemo nekom drugom prilikom. Želim samo da prođe neki vremenski period kako bih bila sigurna da je sve u redu, a po nekim starinskim običajima, ne bih ništa otkrivala - bila je iskrena Grabovićeva i otkrila ko je budući otac.

- Moj partner i ja već duži vremenski period živimo u Čikagu. On ima 37 godina i ima svoj privatni biznis, u pitanju je fudbalska akademija i, ono što je meni najbitnije, razume moj posao i maksimalno me podržava u tome - rekla je Dušica.

- Mi planiramo zajednički život, budućnost, svadbu... Želimo da proširimo porodicu. Ja sam ostala bez oba roditelja i volela bih da nadomestim tu prazninu - rekla je pevačica.

- Žao mi je što moji roditelji nisu dočekali da upoznaju svoje unuke i uzmu ih u naručje - rekla je Dušica.

Izvor: Alo.rs
Foto: dusicagrabovic/Instagram

Pogledajte još