ŠOK U BELOJ KUĆI: Podrška Mensura Ajdarpašića poslala poklone za njega i Minu Vrbaški (VIDEO)

Tokom dana obezbeđenje je u Belu kuću na rijaliti imanju u Šimanovcima unelo poklone za Minu Vrbaški i Mensura Ajdarpašića, koji je poslala Mensurova podrška.

Ajdarpašić je video o čemu je reč i rekao da to nije za njega, ali kada su mu cimeri objasnili da je poklon za njega i Minu, Mensur je pobesneo. Milica Veselinović takođe je iznervirala kada je videla poklon za svog dečka i Minu.

- Poslali sve što ja volim - besnela je Milica.

U jednom trenutku Mina je došla, uzela svoje balone i zahvalila se publici. Dok su zadrugari delili njihov poklon Mensur je pregledao slike koje je dobio.

Ajdarpašić nije mogao da dođe sebi zbog poklona podrške za njega i njegovu bivšu devojku. Naime, Mensur je šokiran što njegova podrška hvali Minu, a on je krivi za sve probeleme koji su imali.

- Šta ona ima da uzme ono, došla da mi priča kako sam izgubio svaki honorar zbog nje. Mene ne zanima ništa vezano za Minu, nije mi jasno što to rade, rekao sam im - vikao je Mensur.

- Ali oni ti na taj način govore da joj veruješ - rekla je Ana Jovanović.

- Ma meni je najveći problem Mina ovde, i to ljudi znaju, nije mi jasno što se oni njoj obraćaju. Nema poente, ona hoće da im se dodvori, sa njima ću tek razgovarati - vikao je Mensur.

- Želim da saznam, ako je istina popi*am se sebi u usta sam, nije realno da se to dešava - rekao je Mensur.

- A šta si dobio - upitao je Stefan Karić.

- Stotinu balona, sa slikama mojim, mojih prijatelja, slike podrške - govorio je Mensur.

- Nerealno mi je da mi Mina prenosi poruke jer je ona ta koja me je svađala sa njima. Ona me napadne kada mi pišu, blokirala mi je svu podršku - govorio je Mensur.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još