NOVI POČETAK: Marko Janjušević Janjuš nakon bekstva iz "Zadruge" živi kod bivše supruge Ene

Marko Janjušević Janjuš nakon što je pobegao iz "Zadruge" vratio se bivšoj supruzi Eni Janjušević, a svaki trenutak koristi kako bi ga proveo sa njihovom ćerkom Krunom.

Janjuš se iz rijalitija "preselio" u Eninu porodičnu kuću u Kotežu, gde je sada sa bivšom ženom i ćerkom. On je svakodnevno sa svojom porodicom, a od naslednice se ne odvaja.

- Kada je pobegao iz "Zadruge" došao je kod Ene i Krune, iako nije živeo tu nakon razvoda. Ne znam da li su ponovo zajedno, ali su definitivno u najboljim odnosima otkad su se rastali zbog Maje Marinković - rekao je izvor za Telegraf Jetset.

- Dok Ena radi Janjuš je sa ćerkom, šetaju po gradu, vodi je svuda, išli su zajedno i kod frizera, ne razdvaja se od nje. Porodično ih nisam viđao zajedno, video sam da ulazi u kuću, muva se na terasi, a nakon razvoda nije boravio u kući - ispričao je dobro upućen izvor.

- Moguće je da je došlo do pomirnja sa Enom, kao partnera, Janjušu je ćerka na prvom mestu, a pričao je skoro u rijalitiju da ne može da prestane da misli na nju, ali i na bivšu ženu, sve je do Ene sada - rekao je izvor.

- Vidno je raspoložen, prija mu ovaj način života i uživa sa porodicom od koje je bio odvojen sedam meseci, otkad je ušao u rijaliti. Mislim da se ne kaje što je pobegao iz "Zadruge" - zaključio je izvor.

Podsetimo, Janjuš je na glasanju navodno telefonom, koji mu je dala jedna žena, pozvao ćerku Krunu, što je primetilo obezbeđenje, pa je Marko tada navodno fizički napao obezbeđenje koje mu je oduzelo telefon i upozorilo da ne sme da krši pravila.

Kada se vrato u rijaliti, Janjuš je besneo, a zadrugarima je pričao da ne može bez ćerke i da stalno misli na nju, ali i na bivšu ženu, pa je šrafcigerom i čekićem razvalio ogradu i pobegao. Nakon što je pobegao, Janjuš je diskvalifikovan iz "Zadruge" i, prema ugovoru, duguje 50.000 evra.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: mali_janjus/Instagram

Pogledajte još