MAŠTARIJE I SEKSUALNE FANTAZIJE: Šta muškarci najviše priželjkuju u krevetu?

Čak i oni muškarci koji nikada ne žele da razgovaraju sa partnerkom o seksu imaju neke svoje maštrarije i seksualne fantazije. Otkrivamo vam kojih pet stvari oni najviše priželjkuju u krevetu.

Iznenađenje!

Iako je rutina prijatna i opuštajuća, u seksu je važno biti maštovit, pa je seks iznenađenja nešto što raduje muškarce koliko i žene. Bilo da je pod tušem, za dobro jutro ili potpuno neočekivano, poput onog usred pranja sudova, možete biti sigurni da vam neće reći "ne".

Grebanje i ugrizi

Kada vas strast ponese i podivljate između čaršava, ako poželite da gricnete svog partnera za vrat ili ga ogrebete po leđima - pokušajte. Učinite to najpre što je nežnije moguće, kako ga ne biste povredili i da biste videli kako će reagovati. Možda spada u grupu onih koji ne žele ovakve eksperimente.

Oslobodite jezik

Poljupci jezikom nisu rezervisani za usta - iznenadite ga sočnim poljupcima na mestima gde se najmanje nada, a počnite od vrata.

Zaboravite tišinu

Uzdasi su najbolji dokaz uživanja, pa ne stiskajte usne i slobodno pokažite da vam prija sve što se događa u krevetu.

Mazite se

Filmovi za odrasle nisu toliko popularni bez razloga. Muškarci obožavaju kada žene same istražuju svoje telo i pokažu im šta žele, šta im prija i kako vole da uživaju, pa ćete mu pružiti zadovoljstvo ako mu sami pokažete šta očekujete. To ne podrazumeva samo masturbaciju, već ga možete prijatno iznenaditi ako se dodirnete po grudima, pa čak i samo kosi.

Izvor: Zadovoljna.hr.
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još