NEZAPAMĆENI SKANDAL: Miljana Kulić nasrnula na Bebicu nakon njegove izjave da bi joj platio najskuplji abortus! (VIDEO)

Zadrugari su odgledali snimak gde Nenad Macanović Bebica govori da će platiti Miljani Kulić da abortira ukoliko je ostala trudna, a sve ovo nakon svađe sa njom. Bebica je rekao i Jovani Tomić Matoroj da će da plati tužbu koju Matora možda dobije protiv Miljane.

Miljana je nasrnula na Bebicu, skočila je na njega, usne su joj poplavele, ruke su joj se tresle.

- Bilo je priča da on ima principe i da neće da se vrati Miljani, a ja sam ga pitao šta će da uradi ako je Miljana trudna, on je rekao da će to biti najskuplji abortus - otkrio je Karić.

- Ja ovog trenutka završavam sa njim za sva vremena. Prvo, nemoguće je da sam ostala trudna sa njim, to je prosto nemoguće. A ovo poniženje, da neko ko me navodno voli. Izvoli, sa mnom si završio! - poručila je Miljana.

- Miljana i ja smo juče raskinuli juče i to sam rekao tad. Ne može to tako! - poručio je Bebica.

Dok je Marko Đedović komentarisao Miljana je napala Nenada Macanovića Bebicu.

- Mrš odavde, folirantu jedan kako te nije sramota, da mi se nisi obratio - vikala je Miljana i pokidala Bebici ogrlicu koju mu je njen otac poklonio.

- Mrš jeb*em ti sve po spisku - govorila je Miljana.

U Beloj kući je došlo do neviđenog haosa između Miljane i Nenada nakon što je ona saznala da bi on platio "najskuplji abortus" ukoliko je ona trudna. Miljana je nasrnula na Bebicu, pa nastavila da pravi haos.

- Ima minut da napusti Zadrugu, sva se tresem. Hoću da napusti Zadrugu, dajte mi nešto da ga zadavim. Napolje, napolje, napolje! Moj tata ti je j*bao majku! Mi smo ustvari braća, moj tata ti je j*bao majku! Izlazi bre odavde! Kući, p*čka ti materina! Kući kod dece, p*čka ti materina, da te ne gledam više! - besnela je Miljana, pa nastavila:

- On će da plati najskuplju kiretažu! On je g*vno od čoveka. Da sam znala, ne bih se pomirila sa njim. Nije mi dobro, Milane. Nikad nije svr*io u mene, nismo pravili decu! - dodala je ona.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još