Federer: Nadalu uzdrmano samopuzdanje

"Istina. Svake godine ranije kada sam dolazio suočavao sam se s pitanjem kada ću osvojiti ovaj turnir. Onda sam ga osvojio, pa su se svi pitali mogu li još koji put. Sada oko sebe imam najmanje pitanja", uz smešak je govorio treći igrač sveta.

"Da, trenutno su Đoković i Nadal jača priča - do kada će trajati Đokovićev niz i da li je Nadal i dalje siguran na ovom turniru, za koji se s pravom govori da je njegov. Takva situacija mi prilično odgovara, nikada nisam bio relaksiran u Rolan Garosu kao ove godine", rekao je Federer.

Federer je, govoreći o duelu dva trenutno najbolja svetska tenisira, rekao da za Nadala nije mala stvar četiri puta izgubiti u finalu od Đokovića i da će u Parizu biti zanimljivo, preneli su mediji.

"Ne znam, ne verujem da je Nadal potonuo, ali je definitivno moguće da mu je nagriženo samopouzdanje. Ipak, posle svega ostaje da je izgubio od Đokovića četiri poslednja finala i to dva na zemljanoj podlozi. To nije mala stvar, biće zanimljivo u Parizu", završio je Federer.

(FoNet)

Pogledajte još