Troicki, Đoković i Tipsarević sutra na terenu

Prvi na teren izlazi 15. nosilac Viktor Troicki, koji će od 11 sati na terenu broj šest igrati protiv Nemca Julijana Rajstera, 93. igrača sveta. To će biti njihov prvi duel.

Drugi nosilac Novak Đoković igra protiv 71. igrača sveta, Holanđanina Tima De Bakera i to će biti njihov prvi duel.

Meč je drugi na programu terena "Filip Šatrije" i počeće posle duela branioca titule Frančeske Skjavone iz Italije i Amerikanke Melani Udin.

Meč prvog kola 32. teniser sveta Janko Tipsarević igra protiv Argentinca Brajana Dabula, 148. igrača na ATP listi. Prvi duel dvojice tenisera je drugi na programu terena broj 17 i počeće posle meča Nemca Tomija Hasa i Marsela Ilhana iz Turske.

Sutra će na teren, između ostalih, i treći teniser sveta Švajcarac Rodžer Federer koji igra protiv Španca Felisijana Lopesa, Argentinac Huan Martin Del Potro protiv Ive Karlovića iz Hrvatske, kao i domaći teniser Rišar Gaske koji se za plasman u drugo kolo bori protiv Radeka Štepaneka iz Češke.

U ženskoj konkurenciji, prva teniserka sveta Dankinja Karolina Voznijacki igraće protiv veteranke Kimiko Date-Krum iz Japana, Slovakinja Danijela Hantuhova protiv Šuaj Čeng iz Kine, a Estonka Kaja Kanepi sa Sofijom Arvidson iz Švedske.

Pogledajte još