MILICA NIJE KRILA BES TOKOM NOMINACIJA: Mensur Ajdarpašić sačuvao Minu Vrbaški i pocrveneo od stida, ipak postoje neke emocije?! (VIDEO)

Treći takmičar koji je nominovao i birao između Mine Vrbaški i Filipa Cara bio je Mensur Ajdarpašić. Voditelj Milan Milošević mu je dao reč, a on je bio kratak.

- Šaljem Filipa, ostavljam Minu. Nekako je prirodno, imali smo velike svađe, stvari su između nas onakve kakve jesu. Nemam živaca za svađe, izbegao bih maksimalno sve. Svoju nominaciju sam rekao - ustao je Mensur.

- Očekivala sam mnogo više od njega, ta nominacija me najviše zanima. Ja bih o njemu imala da pričam i lepe i loše stvari. Ovo nije fer. Pogledao me je na kvarno, pa pogledao u Filipa. Samim tim kako se ponaša... Juče kaže da ga izbacim iz prljavih usta... Ja ovo mogu sve ovo da okrenem i napravim karambol, ali se mnogo kontrolišem. Žrtve ovde više neću praviti. Treba malo da prikoči. Ovo nije fer prema meni, vidi se da ima bes prema meni - govorila je Mina.

- Druže, remetiš mi odnos. Pusti me svojih igrica - nastavio je Ajdarpašić.

- Ti sam remetiš svoj odnos. Ovo njegovo sada je nemoć. Ako bude imao poziv i ako ga bude odbio, ja ću ga rado prihvatiti - govorila je Mina.

- Ako me poštuje porodica i taj deo podrške, neće zvati - rekao je on.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još