Adrijana Lima brani Jariću da nosi slip gaće

Uzela Lima Marka pod svoje ne da mu da ide nikuda bez dezodoransa, a na plaži ne podnosi tesne slip gaćice.

- Molim vas stavljajte dezodorans svaki dan, tokom leta čak i više nego obično. Lepo je kad je muškarac samouveren i prirodan, ali morate na umu imati i nas dame - izričita je Lima, koja ovih dana promoviše žensku liniju kupaćih kostima za modnu kuću „Victoria’s Secret”, a pripadnicima jačeg pola preporučuje šortseve za plažu, javljaju agencije.

- „Spido” gaćice ne dolaze u obzir, nikako. Čak i ako ste na odmoru na jugu Francuske, tesni kupaći su zabranjeni. Surferski šorts je uvek dobro rešenje, jer svima dobro stoji i nije previše tesan - poručila je Adrijana, koju takođe zgražavaju muškarci koji na plažu dolaze u sandalama i čarapama.

Međutim, sve ovo ne znači da se i sama Lima preterano opterećuje kako će izgledati dok je na letovanju.

(old_image)

- Ja sam mama i imam dete od godinu i po dana, tako da sebe na plaži ne vidim kao lepoticu, već kako trčim za svojom kćerkom - kaže manekenka, koja se nada da će ugrabiti nekoliko dana kako bi se s porodicom odmorila u Majamiju, gde poseduje i kuću.

- Ići ću sa svojim suprugom i verovatno ću čitati „Malu princezu” svojoj ćerki Valentini, i to je to, ništa specijalno, samo odmor. Inače, Valentina obožava more i plače kad je izvučem iz vode, jer obožava da se brčka - otkrila je Lima.

Na pitanje da li bi volela da njena ćerka krene njenim stopama u svetu mode, odgovorila je: „ Šta god bude ona želela i šta god je bude činilo srećnom, ja ću biti tu da je podržim.”

(old_image)

Pogledajte još