Modni trendovi prikazani u Kanu

Završen je još jedan kanski festival, glumice i glumci su prošetali svoje toalete i odela crvenim tepihom i sada znamo šta je u najmodernije. I najskuplje, rekli bi neki.

Ipak, ako u ormaru imate nešto svetlucavo, onda je korisno znati da je to još vrlo nosivo. Cno i belo i odvojeno i u kombinaciji je zauvek, pa naravno i za ovu sezonu, a modro plavo je trend baš-baš.

BELO
Iz aviona se već prvih dana moglo primetiti da je mala bela haljina najistaknutiji trend u Kanu ove godine. Blistala je u belom britanska TV voditeljka Alexa Chung, a među ekipom starijom od sedamdeset, Jane Fonda. U beloj mini haljini golih leđa, i isprepletenoj perlicama, u oči je upadala i Karolina Kurkova. Cheryl Cole uz to je donela još jedan trend: duboki dekolte.

SVETLUCAVO
Odlično izdanje u svetlucavoj varijanti na crvenom je tepihu pokazala Milla Jovović u Pradinoj haljini u stilu 20-ih. Diane Kruger blistala je u dugoj uskoj Calvin Klein haljini sa zlatnim odsjajem, a zanosna je bila i Rosario Dawson.

PLAVO
Uma Thurman, Tilda Swinton, Bar Rafaeli i Jodie Foster pokazale su najbolje od sebe u plavom, najčešće u indigo ili petrolej nijansi. Haljine su sezale do poda, a trend su i dugi rukavi i gola leđa. Dekoltei su u tom slučaju zanimljivi, ali u drugom planu.

Pogledajte još