Nikolić odlazi jer su ispunjeni svi ciljevi

BEOGRAD, 23. maja 2011. (Beta) - Dosadašnji trener Rada Marko Nikolić rekao je u ponedeljak da je napustio klub zato što su ispunjeni svi ciljevi i negirao je da je razlog odlaska sukob sa finansijerom fudbalskog prvoligaša sa Banjice, Rankom Stojićem.

"Ostvarili smo sve ciljeve koji su bili pred nama. Napravili smo fenomenalan uspeh plasmanom u Evropu, što je bio dugogodišnji san. Neobično mi je drago i ponosan sam što sam bio deo tog uspeha i što sam proveo tri fenomenalne sezone u klubu", rekao je Nikolić agenciji Beta.

Trener je rekao da ispadi na poslednjoj prvenstvenoj utakmici nemaju veze sa odlaskom i da on nije izazvan sukobom sa Stojićem.

"Nema nikakvog sukoba. Jednostavno, iscrpele su se sve opcije kada je Rad u pitanju. Za ove tri sezone smo imali vrhunske rezultate, odličnu saradnju sa medijima, ambijent oko kluba, promovisali smo igrače i nije imalo više šta da se uradi. Znam da odlazim dva kola pre kraja, ali...tako je", rekao je Nikolić.

Rad je proteklog vikenda izgubio na domaćem terenu od Jagodine sa 4:2. Za "gradjevinare" je igrao drugi tim, a utakmica nije imala takmičarskog značaja, pošto je plasman u Evropu već bio obezbedjen. Stojić je, medjutim, tokom utakmice dobacivao sa tribina ka klupi, a na poluvremenu je sišao do klupe i vikao igračima šta da rade na terenu, što je Nikolić ignorisao.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.