Novi album Bidi Aja 2012.

LONDON, 24. maja 2011. (Beta) - Engleski rok bend "Bidi Aj" počeo je rad na drugom studijskom albumu, koji će u prodavnice stići iduće godine, objavio je Em-Ti-Vi.

Četvoročlana grupa je debi album "Different Gear, Still Speeding" objavila u martu ove godine. Pevač Lijam Galager je kazao da će drugi album biti dovršen do leta iduće godine. "Počeli smo i dobro zvuči. Imaćemo malo slobodnog vremena, ali nećemo ga gubiti, bićemo u studiju. Neće biti objavljen ove godine, ali snimićemo ga u februaru i verujem da će idućeg leta stići u prodavnice", kazao je.

Galager je kazao da grupa ne planira turneju po stadionima. "Još nisam raspoložen za velike svirke. Naša prva turneja bila je odlična - bilo je divno ponovo počinjati i svirati u malim prostorima", objasnio je. "Album je prilično dobro prošao i bilo je dobro ponovo videti lica ljudi, ali ćemo preći na veće i bolje stvari pošto će drugi album biti odličan", kazao je Galager. Bend "Bidi Aj" su 2009. osnovali članovi grupe "Oejzis", po odlasku Noela Galagera iz te grupe.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.