Novi album Bidi Aja 2012.

LONDON, 24. maja 2011. (Beta) - Engleski rok bend "Bidi Aj" počeo je rad na drugom studijskom albumu, koji će u prodavnice stići iduće godine, objavio je Em-Ti-Vi.

Četvoročlana grupa je debi album "Different Gear, Still Speeding" objavila u martu ove godine. Pevač Lijam Galager je kazao da će drugi album biti dovršen do leta iduće godine. "Počeli smo i dobro zvuči. Imaćemo malo slobodnog vremena, ali nećemo ga gubiti, bićemo u studiju. Neće biti objavljen ove godine, ali snimićemo ga u februaru i verujem da će idućeg leta stići u prodavnice", kazao je.

Galager je kazao da grupa ne planira turneju po stadionima. "Još nisam raspoložen za velike svirke. Naša prva turneja bila je odlična - bilo je divno ponovo počinjati i svirati u malim prostorima", objasnio je. "Album je prilično dobro prošao i bilo je dobro ponovo videti lica ljudi, ali ćemo preći na veće i bolje stvari pošto će drugi album biti odličan", kazao je Galager. Bend "Bidi Aj" su 2009. osnovali članovi grupe "Oejzis", po odlasku Noela Galagera iz te grupe.

Pogledajte još