NE MOGU DA SE SETIM, BIO SAM PIJAN: Marko Janjušević Janjuš otkrio istinu o navodnom pomirenju sa Majom Marinković

Kao bomba odjeknula je vest da su Marko Janjušević Janjuš i Maja Marinković obnovili odnos nakon njegove diskvalifikacije.

Niame, dvoje bivših ljubavnika se navodno pomirilo, i ne samo to, oni su se pojavili na jednom prestoničkom splavu, gde su navodno naočigled svih prisutnih razmenjivali nežnosti i poljupce.

Ipak, Marko Janjušević Janjuš tvrdi da to nije istina.

- Jao, majko moja. Svaki dan smo na splavu, ne odvajamo se. Nismo stupili u kontakt, ja se ne viđam ni sa kim, ja sam sam. Maja mi se nije javila, ne mogu da lažem, nije - rekao je na početku Janjuš, a onda je otkrio da li su se negde sreli po njegovom izlasku iz rijalitija i da li je obnovio odnos sa bivšom suprugom Enom.

- Ne mogu da se setim, bio sam pijan. Nema istine u tome da smo izlazili zajedno, ne interesuje me rijaliti, ništa me ne interesuje. Nisam obnovio odnos sa Enom, nemam ni ženu ni devojku. Posvetio sam se samo Kruni - rekao je Janjuš.

Janjuš je otkrio razlog njegove diskvalifikacije, a progovorio je o ponovnom ulasku u rijaliti.

- Ne planiram da se vratim u rijaliti nikad više. Sam sam kriv što se sve desilo. Sam sam zabrljao, nisam mogao da se pomirim sa tim, pa sam izašao iz rijalitija. Kada smo izlazili na glasanje, čuo sam se sa Krunom. Ja se sa produkcijom nisam ni svađao, najbolje je bilo da odem. Nisam mogao da izdržim tamo još tri meseca - zaključio je Janjuš.

Izvor: Kurir.rs
Foto: mali_janjus/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.