NE OBRAĆAJTE MI SE, SA DALILOM SAM ZAVRŠIO PRE TRI MESECA: Dejan Dragojević žestoko zaratio sa bivšom suprugom i Filipom Carem (VIDEO)

U toku jučerašnje emisije "Pitanje gledalaca" Dejan Dragojević ustao je kako bi odbrusio Filipu Caru i Dalili Dragojević.

Naime, Dalili je postavljeno pitanje da li će se nakon kraha veze sa Carem kroz neko vreme ponovo vratiti Dejanu što je pokrenulo haos među njima.

- Pranje vašeg odnosa preko mene, spominjanjem gluposti. Što si ti bežao, hteo si da uzmeš pare? Onda use**te jedno drugo, je***e sve živo, pa ide pranje preko mene da sam šahista i manipulator - skočio je Dejan.

- Ti si se borio za kosmičku ljubav, a ja branim sebe. Ti govoriš kako ja igram šah. Njih dvoje peru svoj odnos preko mene, gde prebacuju sve na mene. Opet će biti da sam ja taj. Vraćaju se, pa sve na moja leđa. Ona je predstavljena da voli njega, a ja nju, jer sam ja bio pu*ač ku*ca. Perite svoj odnos preko sebe, mene ne ubacujte u priču. Ja sam sa njom završio pre tri meseca. Ona je govorila da on ide u*ran kroz kuću, pa se pomire - nastavio je Dragojević.

- Ja to nikad nisam rekla, nemoj da lažeš - vikala je Dalila.

- Rekla je da čovek od tri metra ide sa jednim listom toalet papira. Prebacuju sve na mene, a ja se ograđujem - dodao je Dejan.

- Ja vidim da on direktno radi neke stvari, a ja da imam sumnju, imam. doživeo sam da mi ova žena govorio da joj se gadi dodir ovog čoveka. Ona mu je rekla da iz*oka nešto, pa da budu jedan-jedan - pričao je Car.

- Ovo rade da bi se lakše izašlo iz veze. Niko ne može da ustane i da kaže da treba da se priča, nema šta, ja sam svoje go*no pojeo. Imate vaš odnos, uporno pričate o meni, a na osnovu čega? Odjednom nepoverenje veliko - dodao je Dejan.

- Ja ne kažem da on radi nešto Aleksandri iza leđa, nego da oni mogu da komunicirjau, a da niko ne razume. Razočaran sam, izdat i slagan - rekao je Filip.

- Isto kažem i za tebe. Filip ide i priča po kući da bih sve uradila da bih se vratila Dejanu. Smradu jedan, sve si pokrenuo - odbrusila je Dalila.

- Stani, je**m ti mamu - prodrao se Car.

- Kome ti je**š mamu bre? Neću ovom čoveku više ćutati. Na priče od pet godina neću odreagovati, ali kad ustane neko da priča o meni da sam ovakva i onakva, neću ćutati - rekla je Dalila.

- Rekao sam da je indirektno mislila na Dejana da će odreagovati...Smatram da se Dejan neće pomiriti sa njom. Ima dve opcije da se pomiri sa Carem, a druga je da se pomiri sa Dejanom i ide pokajanje - drao se Car.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još