ZBOG AGRESIVNOG PONAŠANJA I VREĐANJA SOCIJALNE RADNICE: Policija podnela krivičnu prijavu protiv Severine?

Severina Vučković dobila je prijavu od policije u Prekršajnom sudu u Hrvatskoj, zbog sumnje da pevačica remeti javni red i mir.

Pre dva meseca Centar za socijalni rad podneo je prijavu za remećenje javnog reda i mira protiv pevačice zbog agresivnog ponašanja.

Pevačica je telefonom pozvala Centar za socijalni radi i nije birala reči kojima se obratila jednoj službenici, pa ju je tako, navodno, pitala "sa kojim pravom šalje drugog socijalnog radnika na njenu adresu da poseti majku".

Socijalna radnica je navela da je pokušala da objasni pevačici da oni moraju da reaguju na svaku prijavu koja ima sumnja da je izvršeno nasilje.

- Međutim, nju ne zanima šta se ima reći, nego nastavlja: Je... vam majku svima, ovo je zaje..., zaje... me već devet godina i sad je stvarno dosta - navodi socijalna radnica navodne Severinine reči.

Severina je nakon toga nastavila da vređa i ostale zaposlene, pa je socijalna radnica morala da je prijavi zbog načina komunikacije.

- Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 50-godišnjakinjom zbog sumnje da je počinila prekršaj opisan u članu 17 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira na štetu zaposlene u Centru za socijalni rad Zagreb, te će optužni predlog biti podnet Opštinskom prekršajnom sudu u Zagrebu redovnim putem - piše u policijskom obaveštenju.

Izvor: Novosti.rs/24sata.hr
Foto: severina/Instagram

Pogledajte još