WORLD FOCUS AWARDS 2022: FOCUS radio dodelio godišnje nagrade

FOCUS Radio je u nameri da promoviše preduzetništvo, ekonomski i socijalni razvoj pokrenuo godišnje WORLD FOCUS AWARDS nagrade.

Svečana dodela nagrade WORLD FOCUS AWARDS 2022, održana je 11. aprila u hotelu "Hyatt Regency Beograd".

Namera je promocija svih onih društvenih vrednosti koje su neizostavni deo svakog progresa. Najbolji način da se to učini je upravo identifikujući organizacije i pojedince koji su ključni nosioci razvoja. Tako je i uspostavljena manifestacija World Focus Awards, kao jedan od načina da se uspešni među nama predstave kako bi tako javnost uvidela da je uspeh uz planiranje, marljivi rad i odricanje moguć i da su formule uspeha savladive.

Uspešni pojedinci i organizacije predstavljaće podstrek i za druge da se trude, pokušavaju i na kraju uspeju u ostvarenju svojih planova i snova. Promocija socijalno odgovornog i angažovanog poslovanja su takođe deo inicijative, kako bi podstakli različite neprofitne aktivnosti koje su veoma važne u postizanju razvojnih ciljeva.

Ideja manifestacije je promocija preduzetništva, uspešnog poslovanja i delovanja u nekomercijalnim sektorima u cilju pospešivanja sveukupnog ekonomskog i socijalnog razvoja u društvu.

FOCUS radio će i ubuduće podržavati sve inicijative predsednika Republike Srbije gospodina Aleksandra Vučića, Vlade Republike Srbije, organizacija Javne uprave, privrede i pojedinaca koje za cilj imaju ubrzani ekonomski razvoj.

Dobitnici ovogodišnje WORLD FOCUS AWARDS nagrade su: prof. dr Darija Kisić, ministarka za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja u Vladi Republike Srbije; Nebojša Stojanović, direktor Javnog preduzeća za skloništa Srbije; Vladimir Lučić, generalni direktor Telekoma Srbija; Zoran Đorđević, direktor POŠTA Srbije; prof. dr Dejan Miletić, direktor Nacionalne Akademije za javnu upravu; Branislava Simanić, direktorka Sektora za preduzetništvo PKS; Andrija Jorgić, direktor BORBE; dr Marija Zdravković, direktorka KBC Bežanijska kosa; Željko Vasić, pop pevač i autor; Ana Stanić, pop pevačica i autor; Vladan Vasić, gradonačelnik Grada Pirota; Suzana Perić, modna kreatorka, glavna i odgovorna urednica Bazara; Bane Obradović, osnivač i direktor Melos Estrade; Vladan Jakovljević, osnivač i direktor V-Art produkcije; Nada Nikolić Krečković – preduzetnica; Araksi Mikaelijan, osnivač i direktor kompanije Info Tim logistika; Zoran Stipanović, preduzetnik i konsultant; Ruben Papian, inovator, arhitekta, kompozitor; dr Aleksandra Đorđević, doktor estetske medicine; Mikan Kozomara, urednik i voditelj; Jelena Milošević, slikarka; Nikolina Josipović, osnivač i direktor kompanije Paradoxconsulting; Živanka Miladinović Bogavac, univerzitetski profesor; Socialissmo, marketinška agencija, drugi.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Promo

Pogledajte još