Barselona nije favorit

BEOGRAD, 24. maja 2011. (Beta) - Trener Mančester junajteda Aleks Ferguson rekao je u utorak da u predstojećoj finalnoj utakmici Lige šampiona i da veruje da njegovi igrači mogu da zaustave najboljeg fudbalera španskog tima Lionela Mesija.

Fudbaleri Mančester junajteda i Barselone u subotu od 20.45 na Vembliju igraju finalnu utakmicu Lige šampiona. To će biti repriza finala iz 2009. godine kada je španski tim pobedio engleski sa 2:0.

"Igrali smo tri puta sa Barselonom i uvek postoji rešenje za svakog dobrog igrača. Nadam se da ćemo pronaći rešenje za Mesija. Morate priznati da obe ekipe imaju dobre igrače i zbog toga nas čeka zanimljiva utakmica u subotu. Sigruan sam da je i Barselona svesna pretnji koje će im predstavljati naši igrači", rekao je Ferguson.

Mnogi Barselonu smatraju favoritom, ali trener "crvenih djavola" rekao je da ima poverenja u svoje igrače. "Mi ne odlučujemo o tim stvarima, moramo samo da se oslonimo na nastup naših igrača. Mislim da smo spremni i da smo dobro radili", dodao je on.

Pogledajte još