GLUMIŠ JADNICU JER ŽELIŠ DA BUDEŠ POBEDNICA: Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić ponovo zaratili zbog Mine, pale teške uvrede! (VIDEO)

Milica Veselinović i Mensur Ajdarpašić nastavili su sukob koji su započeli za crnim stolom u pušionici. Zadrugar je sve vreme govorio svojoj devojci da ne sme da radi protiv njega:

- Ja ne mogu više da joj obajšnjavam, po cele dane to radim.. Ja ne mogu više njoj pune glavu - govorio je Mensur.

- Ja ne mogu da te slušam više - govorila je Milica.

- Ma daj ti se ložiš na Sandru Rešić, samo nju slušaš - vikao je Mensur.

- Nemoj ti moje prijateljstvo sa Sandrom, ti si dečko bolestan, mi smo završili - rekla je Milica.

- Treba da te bude stamota, ne možeš tako da svi me napadaju, ti me ne braniš, nego me kanališ - rekao je Mensur.

- Srušiću ti ceo grad, ja sa sa tobom u odnosu, ja tebe volim - vikao je Mensur.

- Ma ja tebe ne volim, aj mrš napolje - govorila je Milica.

- Ma to možeš samo sa onim tvojima u Varvarinu, sve ti je stizalo, sram te bilo, odao te je mali, ja sam stajao iza tebe, molio sam te da mi na današnji dan ne priređuješ ovo, molio sam te da ne radiš to. Davao sam ti savete, govorio sam ti da budeš dobro čeljade. Tebi je Mina Vrbaški potvrdila mozak, a ja sam posle svega i dalje sa tobom, a ti ne čuvaš mene. Ja sam i zbog nje ginuo a ne zbog tebe koju volim svim srce, ti ne ćutiš nikome. Glumiš jadnicu, hoćeš da budeš pobednica i superfinalista... - vikao je Mensur.

- Ja sam se svađala sa Minom dok si ti ćutao, je*alo te finale, ti mene vređaš govoriš mi da sam monstrum, mrš napolje - vikala je Milica.

- Ja te molim kao Boga već neko vreme da mi ove stvari ne priređuješ. Je l' vidiš ti kako se ja osećam? Je l' si ti bolesna devojka? Svi smo mi iz selendre - drao se Mensur.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.