fbpx

U sredu poslednji Šou Opre Vinfri

ČIKAGO, 25. maja 2011. (Beta-AP) - Poslednji "Šou Opre Vinfri" biće prikazan u sredu uveče, a u njemu će se legendarna američka voditeljka zahvaliti gledaocima i govoriti o tome šta su naučili jedni od drugih u proteklih 25 godina.

Publika koja je prisustvovala snimanju epizode u utorak u Čikagu navodi da je u njoj jedina osoba na sceni bila sama voditeljka. "Kada je izašla pred kamere, u centru pažnje bila je poruka koju je poslala o pronalaženju sebe, svoje svrhe u životu. Sve je bilo o Opri", kazala je 47-godišnja Vanda Neš iz Čikaga, koja je bila u publici. Opra Vinfri zagrlila je i poljubila dugogodišnjeg partnera Stedmana Grejama i prošla kroz prostorije Harpo studija gde se pozdravila sa zaposlenima. Na sceni je bila samo jedna stolica, a Opra Vinfri je većinu vremena stajala.

Opra Vinfri najavila je u novembru 2009. da će posle 25 godina okončati svoj tok šou. Poslednja epizoda snimljena je nedelju dana nakon što je veliki broj slavnih ličnosti i 13.000 obožavalaca pozdravio voditeljku u dvostrukoj epizodi njene emisije pod nazivom "Iznenadjenje Opra! Spektakularno opraštanje", snimljene u Junajtid centru u Čikagu. U toj emisiji su, pored ostalih, učestvovali Areta Frenklin, Tom Kruz, Stivi Vonder, Majkl Džordzan i Madona. Opra Vinfri, jedna od najuticajnijih i najbogatijih žena u SAD, posvetiće se svojoj kablovskoj televiziji OWN koju je pokrenula u januaru ove godine.

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.