Magična bobica za zdravo mršavljenje

Palmino srce, božji plod, „brazilski delikates“, samo su neki od naziva za asai beri (Acai berry), malenu tamnoljubičastu bobicu neverovatne moći na zdravlje, kako tvrde dobro upućeni.

Zahvaljujući sastavu, čak četiri puta lakše ubrzava metabolizam, poboljšava rad creva, oslobađa otrove i višak tečnosti iz organizma, što direktno utiče na topljenje masnih naslaga.

Nutricionisti širom sveta tvrde da su rezultati vidljivi već posle deset dana, potpuno normalan i prirodan podsticaj za bolji rad organizma.

Izuzetno je efikasna u podizanju imunog sistema, organizam uspešno štiti od virusa, bakterija i drugih nepoželjnih „napadača“ ,štiti i ćelije od oštećenja neutrališući dejstvo toksina i slobodnih radikala.

Tajna ovog „brazilskog delikatesa“, sa ukusom čokolade i borovnice, krije se u ogromnoj koncentraciji antioksidanasa.

Tri puta ima jaču koncentraciju od borovnice i čak deset puta više od crnog grožđa, zbog čega je stručnjaci i svrstavaju u najjači prirodni antioksidans na svetu.

Asai beri izuzetno je bogata amino-kiselinama i esencijalnim masnim kiselinama omega 3, 6 i 9, dok njena opna predstavlja pravi rudnik prirodnih vlakana. Svaka bobica je riznica vitamina A, B 1, B 2, B 3, C i E, a od minerala poseduje fosfor, kalijum, kalcijum, magnezijum, cink i gvožđe.

Zdravlje ulazi na usta!

Pogledajte još