GRUDI SAM OPERISALA 10 PUTA, A ZADNJICU 20: Tamara Đurić otkrila koliko novca je potrošila na estetske intervencije

Tamara Đurić više puta otvoreno je pričala o estetskim intervencijama i ne krije da redovno nešto menja na sebi kako bi se osećala bolje i lepše. Nije tajna ni da je potrošila ogromnu svotu novca da bi izgledala onako kako želi.

Starleta otkriva da je grudi operisala deset puta, a zadnjicu čak 20. Đurićeva je mnogo puta išla "pod nož", a sve to koštalo ju je više od 50.000 evra.

- Sa 18 godina stavila sam 250 kubika. Sada, posle deset operacija, imam 600 kubika u grudima. Znam da su prevelike, ali ja tako volim. Zato sam to i platila 20.000 evra - rekla Đurićeva i dodala da je zadnjicu morala da operiše mnogo puta, ali ne iz estetskih, već iz zdravstvenih razloga:

- Imala sam 20 intervencija na guzi, u jednom trenutku mi je čak život bio ugrožen. Pre pet godina u zadnjicu sam ugradila "akva-filer", materijal koji nije bio dovoljno ispitan. Dobila sam infekciju, pa je posle mog slučaja taj materijal zabranjen u Srbiji, ali i u čitavoj Evropi.

Posle prve neuspešne operacije osigurala je guzu na čak 250.000 evra.

- Ispostavilo se da je to bio pametan potez. Pošto sam iz zdravstvenih razloga morala da imam još operacija, osiguranje mi je pokrilo skoro sve troškove. Ja sam morala da platim tretmane specijalnim iglicama koji su koštali 20.000 evra - rekla je Tamara.

Tamara se pokajala samo zbog korekcije nosa. Iz ordinacije jednog turskog hirurga izašla je nezadovoljna, iako je zahvat platila čak 10.000 evra.

- Iz samo njemu poznatih razloga podigao mi je nos nagore, umesto da mi ga smanji. Nije mi radio operaciju, niti lomio nos, već mi je samo podigao hrskavicu. Uskoro idem na novu operaciju u Beogradu. Ne smetaju mi komentari da ličim na Majkla Džeksona, ali nos mi smeta - rekla je starleta.

Pored grudi, guze i nosa, Tamara je stavljala silikone u usta i podigla jagodice.

- Radila sam "spajder veb" tretman. Nitima su mi podizali lice. Polovinu svog mesečnog budžeta dajem na negu lica i tela - rekla je Đurićeva.

Tamara kaže da ćerki neće braniti da uveća grudi ili usne ukoliko ona to bude želela.

- Moja Tamara je za sada toliko lepa da se nadam da neće imati potrebe da bilo šta menja na sebi. Ali neću joj braniti ukoliko bude želela. Mene mama nikada nije podržavala u estetskim zahvatima koje sam radila jer je smatrala da sam prirodno lepa - ispričala je učesnica rijaliti programa "Farma 6".

Izvor: Informer.rs
Foto: tamarastar89/Instagram

Pogledajte još