DECO, BATALITE ŠKOLU I DOĐITE U RIJALITI: Aleksandra Nikolić osula paljbu po Anđelu Rankoviću zbog malih budžeta, zadrugar pokušao da se izvuče! (VIDEO)

U toku je podela budžeta Anđela Rankovića. Usledio je budžet za MC ALeks:

- Ti si osoba koja jako ima stila, iako nisi proračunata - rekao je Anđelo.

- Ja nisam hteo da čujem loše o stvari o tebi, tvoj bolestan smeh. Nadam se da ćeš moći da se promeniš i ja ti to želim - rekao je Anđelo.

- Primitivan si jako. Smatram da ti i Viki imate mnoge probleme ali da ne znate da ih rešite - dodao je Ranković o Marku Osmakčiću.

- Ti si meni super, ali smatram da ti neke ružne stvari ne priliče. Demantuj mnoge ovde, jer si ti osoba koja je jako inteligentna - objasnio je Anđelo o Sanji Grujić.

- Ša znaš šta ti zameram, znam da si vedrog duha, ali si je izguubio zbog svega što ti se dešavalo. Lojalan si ali te je to koštalo mnogo toga - komentarisao je Anđelo Nenada Aleksića Ša.

- Aleks ti si mi nekako smotana, šeprtlja, na simpatičan način, nemam mnogo toga da kažem o tebi - rekao je Anđelo.

- Ja moram da ustanem, ti si mnoge vređao. O Milici sam rekao da je neškolovana, a ona ima 18 godina. To je jako ružno, ovde ima toliko ljudi koji su neškolovani a bolji su od svih vas - rekla je Aleksandra Nikolić.

- Deco batalite školu i dođite u rijaliti - rekao je Anđelo.

- Ma šta ti pričaš - vikala je Aleks.

- Ja smatram da je veća uvreda ako nekom kažeš da je nevaspitan i bahat, a ako se osećate uvređeni to je do vas - rekao je Anđelo.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još