ZBOG VANMATERIČNE TRUDNOĆE SAM JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU: Ivana Maksimović iskreno o strahovima tokom trudnoće, životu u Monaku i odgajanju naslednika

Nakon drugog porođaja, streljačica Ivana Maksimović u potpunosti se posvetila porodici, odgajanju sinova Filipa i Uroša.

- Sa ove tačke gledišta, lakše mi je nego da sam dobila devojčicu. Bila sam već upoznata sa svime i “ubacila” sam se u istu priču samo obim posla je veći. Naravno, ta sreća je neograničena i kada su oni u pitanju zaista mi ništa nije teško. Naravno, postoje dani kada poželite da vas neko odmeni na sat - dva, ali to je bila naša želja, da imamo veliku porodicu - započinje u razgovoru Ivana i dodaje:

- Najteže mi trenutno pada da kanališem tvrdoglavost starijeg sina i to što je toliko živahno dete. On čak u 11 uveče ne staje. Košarka i fudbal su mu jedina preokupacija pored škole. On za stan u kome živimo smatra da je igralište. Tvrdoglav je na mamu i tatu, tu ne mogu mnogo da se žalim. Uroš je još mali. Zaista je mnogo dobra beba. Sa njim je sve lako. Njih dvojica se super slažu, što mi je bilo bitno od samog početka.

Ivana priznaje da svojim sinovima udovoljava, jer kako naglašava njen suprug Danilo Anđušić i ona su kao mali uvek imali šta- god su poželeli.

- Kad god bih uradila nešto što je od mene traženo, uvek bih bila nagrađivana za to. Tako nekako se vodim i sa svojim sinovima. Filip zaista dosta sluša, ali onda traži i svoju nagradu. Trudiš se da napraviš balans. Da dete ne bude razmaženo i bezobrazno. Obraćamo pažnju na njihov odnos. Da budu dobri i da se vole. Iako je Filip tri godine bio jedinac i sve je bilo podređeno njemu, sad ipak sve deli sa bratom. Vole se, maze, uspavljuju zajedno - priča Ivana.

Mlada sportiskinja sa suprugom i sinom živi van granica Srbije.

- Svi kad pomisle na Monako vide raj i stvarno jeste. Divno je. Ljudi koji žive tamo se lako naviknu na more i lagan život. Nema nervoze i problema. Ali opet kada si daleko od svojih prijatelja, porodice, ne možeš svemu tome da se prepustiš u potpunosti. To mi uvek bude problem. Ali sam život u Monaku je raj i nije nam uopšte bilo teško da se naviknemo - kaže Ivana.

Ivana je otkrila strahove koje je imala u vezi sa trudnoćom.

- Filip je bila jako željena beba. Pre njega sam imala vanmateričnu trudnoću gde sam jedva izvukla živu glavu i to je ponelo traume sa sobom. Srećom, sa Filipom sam imala odlične doktore u koje sam imala ogromno poverenje. Uroš je druga beba i sve je prošlo lakše - otkriva Ivana.

Izvor: Blic.rs
Foto: ivanamaksimovic/Instagram

Pogledajte još