ZNAM DA SAM DNO DNA: Miljana Kulić iskreno o pomirenju sa Lazarem Čolićem Zolom i raskidu sa Nenadom Macanovićem Bebicom (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima, voditelj je razgovarao sa Miljanom Kulić o njenom pomirenju sa Lazarem Čolićem Zolom i burnom raskidu sa Nenadom Macanovićem Bebicom.

- Šta je to što je presudilo kod tebe i što si u glavi raščistila sama sa sobom i priznala da voliš ipak Zolu? - pitao je voditelj Miljanu.

- Ušla sam u odnos sa Nenadom sedam nakon izlaska, zavolela sam ga zbog svega što je uradio za mene i moju porodicu, dete... Bio je pažljiv i divan, baš onakav kakav sam želela da bude Zola. Bila sam i u emisiji kod Milice Kemez, nakon toga i u "Lazi Lazareviću", nije mi bilo dobro. Kasnije sam dobila klip gde se Nevena i Zola ljube... Bili smo u Beogradu, ne znam čiji je to stan, ti znaš da meni imovinski status ne smeta - govorila je Miljana.

- Čiji je stan? - ponovio je Milan.

- Ne znam, svašta mi je govorio, stalno je menjao priče. Moji roditelji su to pravdali činjenicom da želi da se pokaže i da to nije ništa loše. Pisale su mi neke njegove sestre i govorile da je prevarant i lažov, da ga ostavim... Pitale su me kako da se osećaju kada šeta moje dete, a svoju decu ne gleda. Insistirala sam da zove ženu i decu, ali se on pravio lud... Saznala sam da on ima zabranu da priđe deci... Što se tiče kafića, taj kafić nije njegov, devojka mi je tražila da platimo račun... Iznajmili smo stan u Nišu, ja sam plaćala stan, mesečnu kiriju, 300 evra je bilo za mesec dana... Tu je dolazio i Željko... Došli smo posle u Beograd, a kada smo našli zaključan stan, rekao mi je da mu je majka to zatvorila, što meni nije bilo jasno uopšte... To je navodno bio deveti stan po redu... Rekli su mi ljudi da odlično znaju ko je vlasnik stana i da on samo plaća kiriju... Ja ne znam... Ima li on decu uopšte? - zbunila se Miljana.

- Ima - odgovorio je Milošević.

- Kada sam dobila klip Nevene i Zole, završila sam u bolnici. Moja mama se posvađala sa ženom koja mi je to slala, mada sam ja ta koja je nju molila da me izveštava jer ne umem da pratim strimove, a nemam ni vremena... Moji su govorili da je radan i vredan, da je dobar dečko - nastavila je Miljana.

- Vredan jer vozi Sinišu u bolnicu? - našalio se voditelj.

- Ne, želeo je da radi, da vozi taksi. Iako je pričao o novcu, firmama, želeo je da vozi taksi. Ja sam rekla da nema šanse i da idemo u rijaliti. Bio mi je cilj da zaradimo novac, da opstanemo, da se zajedno borimo - nastavila je Miljana.

- Kako si reagovala kada si ušla i prvi put videla Zolu? - pitao je voditelj.

- Prvi put ništa. Ništa nisam osetila. Stalno sam ponavljala šta mi je uradio i da je bio sa Nevenom i sa Deniz i da smo se svađali... Svakakve sam filmove vraćala samo da bi mi se zgadio i trudila sam se da uspem sa Nenadom... Presekla sam, shvatila sam da volim Zolu, oduvek sam ja to i znala, ali sam odlučila da to i priznam jer ne mogu ja da lažem ni sebe ni narod. Totalno sam se poremetila, plašila sam se da li će Zola sve da mi oprosti... Svesna sam da nije trebalo da budem sa Nenadom, da nije trebalo da uđem u rijaliti, ali eto... Znam da sam dno dna, da me niko ne podržava... - nastavila je Kulićeva.

- Koliko je teško spavati sa jednim muškarcem, a voleti drugog? - pitao je Milošević.

- Zavolela sam ja Nenada na neki način, imam ja emocije prema njemu. Ali to koliko volim Zolu, ne može da se napravi poređenje. Da postoji neka skala, pukla bi ta strana na kojoj je on... Da mogu da biram sa kim bih bila do kraja života, birala bih Zolu... - govorila je Miksi.

- Moram da kažem nešto Mariji i Siniši, slažem se da ne treba da bude sa Zolom, ali ne treba da bude ni sa ovim ludakom! Teraj ga više u pi*ku materinu, dečko nije normalan - dodao je Miki Đuričić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još