INSTAGRAM MI JE ZATRPAN FOTOGRAFIJAMA POLNIH ORGANA: Sandra Afrika progovorila o ljubavnom životu i otkrila kakvog muškarca priželjkuje

Sandra Afrika kaže da već dugo nema dečka jer joj se udvaraju samo nenormalni muškarci. Pevačica tvrdi da joj je Instagram, gde ima 1,4 miliona pratilaca, zatrpan slikama polnih organa koje joj muškarci šalju.

- Kad imam slobodno vreme, aktivna sam na Instagramu, ljudi vole kada im odgovaram na poruke... Uvek se iznenadim kad vidim da su mi poslali sliku polnog organa, ali nikad ne blokiram te muškarce i ništa im ne odgovorim. Samo pogledam te nage fotke i teram dalje - kaže Sandra i dodaje da je zbog toga sama:

- Nemam dečka... Niko normalan me ne muva! Muškarci mi retko prilaze, ranije sam imala više udvarača. Ne znam šta se desilo, možda smo mi žene postale jače i dovoljne same sebi.

Pevačica je imala dve duge veze - sa menadžerom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom i fudbalerom Vladimirom Volkovim.

- Nemam tip muškarca, to se vidi iz prethodnih veza, Mikiša i Vladimir uopšte ne liče. Mene privlači priča, mora da mi uđe u mozak. Muškarac samo tako može da me privuče. Nije mi bitno da li je lep ili zgodan.

Dok traži gospodina pravog, Sandra je imala više prilika da pređe "u drugi tim", ali ih je sve odbila:

- Startovale su me devojke. Iskuliram ih, slikam se s njima ako požele, i to je to. Nisam se nikad ljubila s devojkom, volim samo muškarce!

Izvor: Informer.rs
Foto: sandraafrika/Instagram

Pogledajte još