Nova lica u mladoj reprezentaciji

BEOGRAD, 26. maja 2011. (Beta) - Selektor mlade fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Janković saopštio je u četvrtak spisak igrača za prijateljske utakmice protiv Francuske i Švedske, a u ekipu je pozvao dvojicu novajlija, Filipa Mladenovića i Luku Milivojevića.

"Nastavljamo na pripreme za početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Želimo da izvučemo maksimum iz ovih utakmica, da nadogradimo sve dobro što smo uradili u prethodnom periodu", rekao je Janković na konferenciji za novinare u Beogradu.

Mlada reprezentacija Srbije od jeseni će igrati u kvalifikacijama za EP 2013, a nalazi se u Četvrtoj grupi sa Danskom, Severnom Irskom, Makedonijom i Farskim Ostrvima.

"Nova imena u nacionalnom timu su Mladenović i Milivojević, dobrim igrama su se izborili za minutažu u klubovima i zaslužili šansu u reprezentaciji", istakoa je Janković.

Selektor je kazao da pored 23 igrača na spisku, ima još nekoliko na koje računa u budućnosti. "Tu pre svega mislim na Nenada Krstičića, koji nije tu zbog povrede. Računam i na Matiju Nastasića koji je trenutno u fazi promene kluba, ali svakako zaslužuje da se nadje u grupi reprezentativaca", naveo je on.

Pogledajte još