ONA JE SEKSUALNA RADNICA, ON JE PREMIJA ZA NJU: Dalila Dragojević prokomentarisala seks Sanje Grujić i Filipa Cara (VIDEO)

Tokom dana na rijaliti imanju u Šimanovcima Drvo mudrosti pozvalo je Dalilu Dragojević, da bi razgovarali o sinoćnim dešavanjima na žurki, konkretno o poljupcu i vreloj akciji Sanje Grujić i njenog bivšeg dečka Filipa Cara.

- Iskreno ne znam šta se događalo. Znam šta se dogodilo na žurci, a šta posle nemam pojma. Nisam sve ispratila. Ne znam šta je bilo, ako mislimo na poljubac koji se desio. Ispratila sam da je Filip uzeo jorgan i otišao u pravcu gornjeg dela sobe - rekla je Dalila.

- Kako komentarišeš to - pitalo je Drvo.

- Ne komentarišem. To je on, šta očekivati od njega. Posle meni neko kaže da me on voli, to mi je najveće poniženje kad mi neko kaže. Ja se uvek pitam šta bi bilo da me ne voli. Jako jadno, jeftino i bedno. Zaista više nisam na nivou, da se spuštam i komentarišem te žene. Treba da budem svesna sebe i da sebi u glavu ubacim koliko vredim, a ne da u momentima zaboravim ko sam i šta sam. Ne pada mi na pamet da budem više jadnica i da suzu više pustim za tim čovekom... Videla sam da se jorgan talasa, nemam više nikakav komentar. Ostala sam bez teksta. Jadno, jadno, jadno i zauvek jadno i jadan čovek. Nikad se neće promeniti. Top je što se tiče ovog rijalitija i rijaliti igre, pun pogodak, ali što se tiče mog uništenog života... Do kad mene više da me neko povređuje i da ja budem ta koja će da prelazi. Ne postoji više opravdanje za Filipa Cara. Mnogo sam ja moralna za one koje me osuđuju. Nisam se poljubila za 2.000 dinara i pala u krevet - rekla je Dalila.

- Kakvo je tvoje mišljenje o Sanji - pitalo je Drvo.

- Moje mišljenje?! (smeh). Onaj, a u ovom slučaju i ona, koji me je osuđivao da sam nečasna i nemoralna zbog onoga što sam uradila, se upravo poljubio sa čovekom za 2.000 dinara i legao u krevet za taj isti novac. Kako je došlo do novca, to me ne intresuje. Nemam ja tu šta da komentarišem. Zna se ko je ona i šta je, ja sam dovoljno rekla u raspravama sa njom, tako da ja patim ovaj put zbog radnica koje pružaju seksualne usluge, ne pada mi na pamet. Ovo je premija s obzirom na ono što mora da legne preko njih napolju. Dosta sam ja plakala i dosta su se drugi sladili. Juče se vuče kao krpa, more idi... Setiće se Dalile mnogi... Većina je zgrožena. Svi ljudi koji su bili tu oko mene su zgroženi, rekli su mi da je samo zadatak, prevrtali su očima. Nikad nisam smela sebi da dopustim da poverujem čoveku... Podsetilo me na raniji period, a sinoć sam po prvi put mogla da ga vidim jadnog, pijanog, kako se tetura... On je žeton za produžetke bezličnih ljudi. Ne znam kako mu se pokazala sinoć. S obzirom na to da je lajao da je imao dvaput seks sa dežurnom radnicom Anom Jovanović, ne verujem da je nešto specijalno bilo i sa ovom seksualnom radnicom. Ne verujem da će izaći ruku pod ruku, mada možda im i uspe, s obzirom da su isti. Možda mu ovaj put roditelji budu zadovoljni ovim izborom - rekla je Dalila.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još