ŠOKIRAN SAM NJENIM PONAŠANJEM, ALI ME MOTIVIŠE DA SE TAKMIČIM: Zola priznao da ga je Miljana Kulić mazila po intimnim delovima (VIDEO)

Drvo mudrosti pozvalo je posle Dalile Dragojević, Lazara Čolića Zolu, koji se osvrnuo na sva sinoćna dešavanja na žurki, a koja su se ticala njegovog odnosa sa Miljanom Kulić.

- Jutros sam shvatio da se takmičim ovde i da ću da se borim da budem što bolje plasiran. Od sad razmišljam o tome - rekao je Zola.

- Šta se sinoć dogodilo - pitalo je Drvo.

- Desilo se to da smo posle tvog zadatka otišli na žurku, jedva sam je naterao. Na žurci je htela da se poljubimo u usta i pokušavala je više puta na silu da me poljubi. Rekao sam joj da se opusti i da nismo deca. Ne idemo u srednju školu, pričali smo o nekim stvarima ozbiljno. Ja nisam hteo, ona je pokušala par puta, pa mi je rekla da je vozim u izolaciju. Najlakše je da se poljubimo, imamo se*s, da nam bude top, ali šta smo uradili ako ćemo za pet dana da se ganjamo ovde i gađamo štiklama i kamenjem. Seli smo kod prozora, pa smo ušli u neku raspravu. Kaže vozi me do Bebice. Ja krenem da je vozim. Ušli smo u pušionicu, tražio sam od Nevene cigaru, namerno, jer je ona bila u toaletu. Vratila se, sela i ja je pitam hoćemo li ići u izolaciju, da legnemo, zagrlimo se i pričamo. Mi krenuli u izolaciju, a sa desne strane leži Bebica pokriven do vrata. Ona je sela pored njega, krenula da ga mazi nešto. Malo ga intimnije krenula maziti, rekao sam joj slobodno. Ja ustanem tu, odem u pušionicu, računajući da će oni da se ispričaju. Vraćam se, vidim njih dvoje otišli, ja se pogubio. Ja u izolaciju, vidim dušeka nema više koji je bio pored - rekao je Zola.

- Kakav ti problem imaš sa njihovom vezom, ako nećeš da budeš sa Miljanom - pitalo je Drvo.

- Ne znam, nije mi ličilo na vezu kad me je dirala po intimnim delovima. Ja sam joj jasno stavio do znanja da ne želim da uđem posle dva dana sa njom u vezu dok ne vidim promene, pa sam se šokirao. Pa sam se šokirao kad sam je video u nekom stanju u izolaciji. Nemam nikakav problem, dobio sam motiv i inspiraciju da budem što više plasiran - pričao je Zola.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official-Printscreen/Youtube

Pogledajte još