TI SI GO*NO, PSIHOPATA I PREVARANT: Miki Đuričić žestoko prozvao Dejana Dragojevića pred zadrugarima (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugari su odgledali video-snimak u kome se moglo videti da Aleksandra Nikolić zamera Dejanu Dragojeviću što joj je polomio jaja o glavu.

- Ona se žalila kako je ja stiskam, ja sam joj rekao da ne može tako da se ponaša - rekao je Dejan.

- Ja sam mu rekla da me pusti, to je budalaština. Ostalo je razmatranje. To je bila šala, ja sam htela da ga gađam jajetom, a njemu je to smetalo, pa sam ga ja ogrebala i on se naljutio - rekla je Aleks.

- Meni nije jasno što ti pričaš to, odakle Dejanu ideja da je udara jajetom po glavi - rekao je Miki Đuričić.

- Meni je bilo do sprdnje, šta ja da radim što njoj nije - rekao je Dejan.

- Ja ne želim da njega predstavim kao nasilnika. Nije on nasilnik nikada bio, evo ja sam ološ, on nije - dodala je Nikolićeva.

- Ma, čoveče ti si psihopata, namerno si je ponižavao iako joj nije bilo do toga. Ti si bre imao sirće kada te je žena ostavljala. Ti si dečko pogan, čim nije kako si ti zamislio - haos. Koje kvalitete si pokazao u rijalitiju? Žena ti se je*ala u rijalitiju, nemaš prijatelje - govorio je Miki.

- Ja sam iskren - rekao je Dejan.

- Ma šta si ti, ti si go*no. Podao si porodicu, prodao si mamu, tatu, brata, prodao si Sandru, Đedovića i Frana, okrenuo si im leđa, tebi majka došla posle dve godine, a ti pitaš: "Gde je Tedi?" - vikao je Miki.

- Meni svi udarate na porodicu, a ti si imao nanogicu, nasilnik si - rekao je Dejan.

- Ja sam nasilnik, a ti si psihopata, tebi je bitno samo da opereš sebe. Najveći si prevarant, ponižavao si i Anđelu - rekao je Miki.

- Ma hajde na cuclanje. Ja nisam jeo danima, a on mi prebacuje to. Njemu se titraju mu*a ovde. On je mene vređao, a on je tukao i žene i oca - vikao je Dejan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još