KASKADER NE KRIJE DA JE BIO U VEZI SA VODITELJKOM: Nakon priča da je krivac za krah braka Marije Veljković oglasio se Uroš Ćertić

Voditeljka Marija Veljković i njen suprug Miloš Milovanović razvode se navodno zbog Uroša Ćertića, sa kojim je voditeljka bila u tajnoj vezi pola godine, kako piše "Svet".

Kako kaže izvor "Sveta", njihov brak je već bio poljujan i u krizi kada je voditeljka "Slagalice" započela vezu sa poznatim kaskaderom.

- Marija i Uroš živeli su bukvalno 200 metara jedno od drugog na Dorćolu, tako su se i upoznali. Ona je vodila decu u vrtić, školu, ponekad bi pršetala psa i prolazila pored Uroševe zgrade, a svakako su se sretali na nekim snimanjima. Sve je krenulo od "zdravo, zdravo" da bi vremenom tim razgovori postajali duži i sadržajniji, da bi onda kako to obično biva, hemija prerasla u nešto više. Ako ćemo iskreno dok je trajalo i nije bila neka velika tajna da Marija ide kod Uroša. U kraju se manje više svi poznaju, pa je postalo zanimljivo zašto ona ulazi u tu zgradu. Viđali su se tako oko pola godine, priča se da je na kraju i muž počeo da sumnja, da ju je čak i pratio u nekoliko navrata jer je bila nepažljiva, recimo sređivala se više nego inače kad ide da nešto završi. Njen brak je neko vreme i pre tog skandala bio formalan, tako da je neverstvo samo konačno presudilo da donesu papire za razvod - priča izvor.

Uroš Ćertić koji je okarakterisan kao glavni krivac što je pukla tikva potvrdio je ovu priču za ovaj tabloid.

- Prestanite da me više uznemiravate i poručite i njenom bivšem mužu i njenom advokatu, da je*ao sam nju, a je*aću i njega kad je mogao pored takve žene da spava dve godine, a da nemaju ništa. Samo da mu pojasnim nešto da se ne uzbudi previše, kad kažem da ću da ga je*em, ne mislim na seks i fizički obračun, nego da ću otići na neku nacionalnu televiziju i otkriti šta je sin njegovog brata uradio, a on ništa nije preduzeo povodom toga, ne bude li konačno izvadio moje ime iz usta i prestao da po društvenim mrežama maltretira Mariju i mene. Toliko, doviđenja - izjavio je Uroš.

Izvor: Kurir.rs/Svet
Foto: ukicertic011/Instagram

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.