Na terenu Đoković, Tipsarević, Jankovićeva i Zimonjić

Đoković će igrati meč trećeg kola s Huanom Martinom del Potrom iz Argentine. Oni su do sada igrali tri meča, u kojima je Đoković pobedio.

Srpski teniser postavljen je za drugog nosioca na turniru, a sastaće se sa 25. nosiocem. Meč će se igrati na terenu "Filip Šartrije" kao četvrti po redu (oko 18) .

Na terenu "Suzan Lenglen" igraće Janko Tipsarević sa nekada najboljim igračem svetam Švajcarcem Rodžerom Federerom. Meč je drugi po redu (oko 13).

Teniser Srbije trenutno zauzima 32. poziciju na ATP listi, dok je Federer na trećem mestu. Odigrali su tri meča, a Švajcarac je pobedio u sva tri.

Na terenu broj dva Jelena Janković igraće meč trećeg kola sa Amerikankom Betani Matek Sands, s kojom se do sada dva puta sastajala i jednom pobedila. Jankovićeva je postavljena za 10. nosioca, a teniserka iz SAD je trenutno 34. na WTA listi. Meč je na tom terenu drugi po redu (oko 13).

Na trećem terenu Nenad Zimonjić i Francuz Majkl Lodra sastaće se u drugom kolu sa Špancima Pablom Anduharom i Danijelom Himenom Traverom. Meč je drugi po rasporedu.

Na istom terenu, poslednji peti meč, Nenad Zimonjić će odigrati sa Katarinom Srebotnik, u prvom kolu mešovitog dubla. Oni su postavljeni za prve nosioce u ovoj konkurenciji, a sastaće se sa Kajom Kanepi iz Estonije i Robertom Linstedom iz Švedske.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.